Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Chiter

Nick admina banującego:nafurany 
Data/Mapa:13 lutego inferno
IP/SteamID:
Serwer (mod):Cod 801 lvl
Opis sytuacji:Znow dostałęm jakiegoś chorego bana za jakieś jabane podszywki .. Kolejny raz musze sie za to tłumaczyć , zrobcie coś z tym nwm dodajcie takie cos jak /konto .... lub jak ktoś dostaje bana na moim nicku pt.podszywka to zeby ja potem nie dostawał bana za AKTYWNEGo
Wycinek z konsoli:

Opublikowano

Kup sobie jakomś usługę na hasło to wtedy nie będziesz miał problemu.

Opublikowano

Nie bd dawał kasy żeby sobie pograc 2-3 godziny w tygodniu ( teraz tyle gram wiecej mi się nie chce ) , dziś mi się ferie zaczeły ale i tak napewno nie pzekrocze 6-7 godz w tygodniu. OO admini niech sb na czole czy tam gdzieś zanotują moje IP . Wbija chter na serva ip sie zgadza nie banujemy nie zgadza sie banujem

!

Opublikowano

Nie bluźnij i nie zachowuj się jak 12 letnie dziecko to nie nasza wina ze masz podszywki a rezerwacja slota nie jest droga 3zł chyba nwm wiec na miesiąc to jest nic szczerze mówiąc. Dodatkowo nie jesteśmy robotami i mamy zycie prywatne a na danie ub mamy 24h więc nie noś się 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.