Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz :  Ciri.
- Link do Twojego GT (gametracker) :  https://www.gametracker.com/player/Ciri./145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 8 (się zapomniało trochę ale na dd2 styknie :P) 
- Ile masz lat : 18
- Steam ID : 0:0:222068729

- Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na serwer: 3-5h
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? :  Forum nie Serwer Tak ale to jakieś małe bany 
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Dogadamy się 
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) :  Dlaczego ja?Nie będę tu pisał jak większość że adminów brakuje nie ma kto banować i takie tam bo to jest zwykła ściema jestem człowiekiem szczerym i mówię to co mi siedzi na serduszku a nie ukrywam się z tym.  no sam nie wiem Może dlatego że się trochę przekonałem do tego serwera miła fajna atmosfera itd. Cudowni admini jak i gracze więc chciałbym dołączyć do tego grona :P  Tak wiem wiem większość mnie kojarzy z typa chama,prostaka i osoby o zerowej kulturze osobistej ale tak nie jest :) Czemu piszę tu a nie na szybkiej rekrutacji ponieważ chcę się pośmiać z wypowiedzi niektórych osób co tu przyjdą negować ten post których gdzieś kiedyś uraziła moja szczerość.  ;p A tu łapcie przecinki ,,,,,,,,,,,,, 

• Lubię to! 2
Opublikowano

+  GT

+  Znany na dd2

- Kultura

Popraw kulturę będę na tak, na razie nieneutralny z nastawieniem na nie.

Opublikowano

Jestem na NIE:

Z tego względu , że były na Ciebie dużo skarg odnośnie wyzywania innych graczy czy tez adminów , bany mówią same za siebie , jeśli zmienisz swoje zachowanie zmienię i tez moje zdanie :/

+wiek

+amx

-kultura 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na nie

- kultura

- ewidentnie kłamiesz co do amxx

(8 - Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera.)UMIESZ?

- w samym podaniu pokazujesz już swoją bezczelność pisząc, że chcesz się z ludzi pośmiać

jedynie na + to wiek i składka, chociaż też nie do końca bo przy pytaniu ''czy akceptujesz składkę'' napisałeś ''dogadamy się", więc niewiadomo.

Jak dla mnie admin powinien dawać przykład, Ty dobrego przykładu raczej nie dasz. Polecam się zmienić i później pisać podania. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

+wiek 

+amx

+gt 

-zachowanie 

Jestem na małe tak. Przez tydzień nie dostał bana coś zaczyna się dziać w stronę dobrego zachowania. 

Opublikowano

+wiek

+amx

+/- gt

-kultura

Powściągnij czasem swój język i wtedy może się coś zmieni.

Na nie.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.