Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość TenTypM.

Skarga na MrDanio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kocham to wiesz i czekałem na twoją skargę ;)

Więc tak za wiele do powiedzenia nie mam bo kłócił się z tobą nie będę. Słyszałem dzisiaj od Ojca Rydzyka jak płaczecie jaki ten Danio jest zły i okrutny bo daje bany za cele mapy ojojoj. No fajnie lecz chyba specjalnie dla moich wielbicieli przejrzę wszystkie bany z amxbansa które dałem od dnia kiedy mam admina i o ile mnie pamięć nie myli dałem chyba 1 raz bana na 30 minut bo 1 osoba ciągle kampiła na respie zamiast biegać na BS i to było kilka- kilkanaście dni temu.

2. Ewentualnie dałem może 4-5 kick za nie wykonywanie celów mapy gdy był to już konieczne jednakże kto ci powiedział ze gonie każdego aby wykonywał cele, twoja informacja jest błędna ponieważ nie gonie nikogo tylko od czasu do czasu piszę na say@ Cele lub TT do paki, jednakze nie jestem jedynym adminem który to pisze a na say@ nie wyświetla się nick admina więc skąd wiesz ze byłem to ja ?? Hmm czy widziałeś kiedyś abym pisał " Szybki Szmal do paki raz" "Ojciec cele szybko" Nie nie widziałęś bo nigdy takiego czegoś nie napisałem a mimo że ty tak twierdzisz pisząc iż ganiam każdego do celi. Sam w 85% wykonuje cele jak inni co z resztą wiedzą gracze którzy grają ze mną na co dzień ponieważ gdy jestem sam na 1-2-3 a nie raz jak dobrze idzie 4 osoby staram się zaczaić i owy cel wykonywac tak samo jak wy. 

Ale skoro tak jak mówisz byłem na respie TT z AWP biegnąc z B nie pobiegłem do paki zastanów się nigdy nie będę wykonywał celi będąc sam na 6-7-8-9-10 TT bo nie jestem jakimś cholernym samobójcą. A nie realne byłoby dojscie do paki. 

I tak samo postępuje każdy czy jest to zwykły gracz czy Admin serwera czy takze opiekun lub Head Admin i tego nie zmienisz bo nikt nie będzie się pchał. 

Bana wiesz za co ci dałem za to że przez kilka rund irytowałes mnie rozmowami o tych celach i narzucałeś mi coś czego nie powinieneś przed przeczytaniem regulaminu w którym jasno i wyraźnie pisze. "2. Na serwerze panują zasady FFA lecz staramy się wykonywać cele mapy."  A że wdawałeś się ze mną w zbędne dyskusje które do niczego nie prowadziły dałem ci bana na 5 minut przed czym cię upominałem kilka rund wcześniej ze jak będziesz dyskutował dalej to zostaniesz ukarany. Z racji tego ze jesteś sympatycznym ogarniającym graczem i nie używałeś żadnych zbyt wulgarnych słów ukarałem cię na 5 minut i spodziewałem się napisania skargi przez twoją osobę. Tyle mam do powiedzenia jak na ten czas. Czekam na opiekuna i administrację no chyba że jeszcze coś ciekawego dodasz. 

Pozdrawiam mordko Mr_Danio :D

EDIT : Szmal spokojnie nikt nie wyrobi sobie o tobie złego zdania tylko dlatego że napisałeś skargę, od tego jest forum aby takie sprawy załatwiać. Oczywiście nie ma się co przy tym kłócić jak te 10 letnie dzieci tylko wyjaśnić wszystko na spokojnie. Możliwe jest że nie dostrzegłeś upomnienia tak samo jak ja nie dostrzegłem tego że inni też dyskutowali a sami wiemy z czego to wynika min: floodowanie granatami, spam na say, spam do mnie na u@, i inne tego typu rozmowy. Faktycznie mogłes poczuć się skrzywdzony ale spokojnie osoby które ominąłem na pewno będą dalej wdawać się w zbędne konflikty i będą do mnie bluzgać bo tego nie zmienisz a wtedy na pewno o nich nie zapomnę ;)

Edit x2 : Nie ma problemu mordko nic złego się nie stało jesteśmy tylko ludźmi i każdy z nas moze się mylić

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.