Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick:  helboy

2. Wiek: 19 lat

3. STEAM_ID(W przypadku Ns wpisz brak): brak

4. Staż na serwerze(link do GT): Nie posiadam takiej informacji, ale dziennie przeznaczam na serwer ok 4-7h

5. Dlaczego Ty?: HMM dlaczego ja. Po prostu im więcej adminów na serwerze tym lepiej. Zbiera sie dzieciarnia i ludzie którzy nie mają za grosz kultury, wchodzą do CT bez mikrofonu, nie ogarniają i trzeba z tym walczyć, a im więcej nas tym lepiej dla serwera ponieważ każdy będzie miał nad tym kontrolę.

6. Coś o sobie: Jestem Bartek. Mam 19 lat i pochodzę z małej miejscowości w woj. Łódzkim. Jestem mechanikiem pojazdów samochodowych, dość niedawno byłem monterem i mechanikiem instalacji gazowych w samochodach. Moje hobby : motoryzacja, Instrumenty jak i gra na nich itp.

7. Znajomość AMXX (Według powyższej skali): 2-3 (DO OGARNIĘCIA :) )

8. Mikrofon?: yes

9. Czy będziesz odpowiedzialnym adminem?: Postaram się, aby było jak najlepiej.

10. Składka (Tak/Nie)/(Przelew/PSC/SMS): Jeżeli tylko będę mógł to jak najbardziej dorzucę coś od siebie. ( Chwilowo za dużo mandatów mam do spłacenia :) )

11. Kontakt: FB, DC

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Podanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.