Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: PONADKILO
Imię: Alan
Link do GameTracker'a:
https://www.gametracker.com/player/TRANSFUZJA/145.239.16.101:27015/, teraz mam nowy nick.
Doświadczenie w byciu adminem: Ogólnie jeśli chodzi o całokształt, to zależy mi aby każdy gracz był uczciwy w stosunku do innych rówieśników serwera, aby nie zaistniały sytuacje takie jak np. Wyzwiska w stosunku do innych graczy/administratorów, jak i przeszkadzaniu w rozrywce, gdyż samo nadużywanie strasznie mikrofonu, przeszkadza. Tzn. Cheaty, bez problemu potrafię, wykryć, otóż nie daje odrazu tzn. perma, czy też bana. Tylko pierw idę na tryb gdzie oglądam graczy, i rozglądam się nad tym graczem, którego podejrzewam o coś, są też tzn. lucky-jump's , lucky-shot's, które każdemu sie mogą zdażyć, i potrafię to zrozumieć. Tzn Autostrafe, no co prawda nie przeszkadzają bardzo w rozgrywce innym graczom, ale niestety jest to Cheat, który powinien zostać oddalony z serwera, poprzez zbanowanie.
Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Myślę, że sporo
Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Mam sprawny mikrofon, niestety jeszcze nie.
Kontakt (platforma): Jedynie steam i facebook.
Steam ID:
STEAM_1:0:527044324

Dlaczego Ty?: Nazywam się Alan, mam prawie 16 lat, mam niesamowity dystans do siebie, lubię rozmawiać,  mieszkałem 1,5roku w Anglii, po czym znów wróciłem do Polski, i od jakiegoś czasu zacząłem grać na serwerach DeathRUN co mi się strasznie spodobało, spędzam dużo czasu na takich serwerach. Jestem osobą, która potrafi pomóć/pocieszyć jak i poprawić humor, nienawidzę kłótni w wirtualnym świecie, po prostu żenada. Gdy widzę tak-owe kłócenie sie miedzy jedną i drugą osobą, to wkraczam do akcji, oczywiście bez jakichkolwiek wyzwisk hah, tylko polubownie,  wyjaśniam jakąkolwiek sprawe. Na wielu serwerach byłem MOD/ADMIN/OPIEKUN, i miałem bardzo przyzwoitą opinie, jak zawsze zdarzyła się osoba, która miała na mnie złą opinie, no ale cóż każdy ma prawo do mówienia co myśli, tylko nie w obraźliwej formie.

Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: Tak
Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]:  Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: Tak

• Przykro mi 1
Opublikowano

Według GT, które podałeś, na serwerze ostatnio grałeś 4 lutego. Na Twoim nowym nicku grałeś jedynie 6 minut dziś.