Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

259297003_CIEKAWOSTKIO2.png.b65792d44ffc5d4f443074eefc28df5f.png

Odchudzaniu

Mitem jest to, że owoce można jeść bez ograniczeń.

Kobiece piersi składają się z tłuszczu, dlatego przy odchudzaniu to one pierwsze tracą na wielkości.

Pigułki które są reklamowane, mogą faktycznie pomóc lecz trzeba liczyć się z poważnymi skutkami ubocznymi.

Gdy oglądasz przez godzinę telewizję, jesteś w stanie spalić 64 kalorii.

Po utracie wagi, jest mniejsze ryzyko na objawy stanów zapalnych.

Gdy będziemy regularnie wąchać mięte pieprzową, pomoże to w zmniejszeniu poczucia głodu. 

Potwierdzone jest to, że podczas zdrowej i zaangażowanej relacji, seks może pomóc w utracie wagi. 

Utrata wagi, zmienia aktywność mózgu.

84% utraconego tłuszczu, zamienia się w dwutlenek węgla, przez co go po prostu wydychamy.

Mężczyźni maja tendencję do wyższego metabolizmu.

Aby schudnąć musisz zmniejszyć spożywanie kalorii i zwiększyć aktywność fizyczną. 

Znalezione obrazy dla zapytania: odchudzanie

• Lubię to! 10
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
5 godzin temu, Sebik0oo napisał:

Gdy oglądasz przez godzinę telewizję, jesteś w stanie spalić 64 kalorii.

Samym mruganiem powiek? :cryingg:

Gdy będziemy regularnie wąchać mięte pieprzową, pomoże to w zmniejszeniu poczucia głodu. 

@ Pyriusz Black  coś dla ciebie grubasku :cat3:

Potwierdzone jest to, że podczas zdrowej i zaangażowanej relacji, seks może pomóc w utracie wagi. 

To dlatego jestem chudy :Kappa2:

++++ @ Sebik0oo troszkę się pośmiałem, ale o tej mięcie pierwszy raz słyszę. Przekażę tę informację dla kolegi z dawnej klasy XD 

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wszystko spoko, tylko mam jedną uwagę - popraw swoją interpunkcję, proszę :cryingg:. Zauważyłem, że w swoich pracach dość często ich używasz, aż za często.

Oczywiście leci +rep :)

@ Sebik0ooja tam widzę 3 za dużo i 2, których brakuje. Nie wnikam - rób co masz robić, zwracam tylko uwagę.

Przecież nie będę się spinał o przecinki..

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Zacznę wąchać miętę pieprzowa bo zawsze jestem głodny 😂 leci + dobra robota:default_biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.