Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemandero! Za niedługo będę poszukiwał fotela/krzesła idealnego i wygodnego do gier. Zależy mi na sztywności oparcia i regulacji wysokości (w sumie, większość już posiada takową funkcję).

Na pierwszy rzut idzie fotel od SecretLab Typ: OMEGA G2, na drugi rzut DXracer, trzeci rzut HyperX. Ktoś posiadał owe fotele i może się wypowiedzieć? Jeżeli macie jakieś ciekawe, wygodne i godne polecenia, piszcie w poście :default_happy:

Essa :za:

Opublikowano
36 minut temu, Nesia napisał:

Moge taki wykonać za 100 :D 

iks dee.jpg

Kurwix :o Biere! 

ps. mam rozumieć, że 100 hrywien? :Kappa2:

Opublikowano
2 minuty temu, Nesia napisał:

chociaż na słodycze z biedry będzię :D ale wysyłke pokrywasz ty :D 

a tak serio https://yumisu.pl/product/yumisu-2049-black/?gclid=Cj0KCQiAqNPyBRCjARIsAKA-WFyRQAuSJ82lo2F4QE9-GaSbGMZQ-A7xJBt0JhWZiIRRKdNPVHCF7nQaAp41EALw_wcB 

Polecam :D 

Pierwszy raz słyszę o Yumisu. Ciekawe, poczytam o Tym fotelu :default_happy: Masz/miałaś? Jak z wytrzymałością materiału i gąbek? Nie męczy się "dupa" podczas długiego siedzenia? Opowiadaj :D

A co do tych 100 hrywien, to za dużo tych słodyczy nie kupisz. Może z 4 czekolady :cryingg:

Opublikowano
2 minuty temu, hsmonst3r napisał:

Pierwszy raz słyszę o Yumisu. Ciekawe, poczytam o Tym fotelu :default_happy: Masz/miałaś? Jak z wytrzymałością materiału i gąbek? Nie męczy się "dupa" podczas długiego siedzenia? Opowiadaj :D

A co do tych 100 hrywien, to za dużo tych słodyczy nie kupisz. Może z 4 czekolady :cryingg:

z moich obliczen to 16 pln chlopie ja w biedrze to mam za 16 ziko po pas :D jak chcesz sie obkupić to pw hahahaha a jak nie wierzysz zapytaj @ martini  XD 

Wszystko ok dupa nie pali nie jezdzi regulacja jest ok ( ja waże 42kg przy 153) wiec nie odczuwam jakiś problemów nie wiem jak u ciebie hahahaha

poczytaj i jak coś moge ogarnać żnizkę ;x 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Nesia napisał:

z moich obliczen to 16 pln chlopie ja w biedrze to mam za 16 ziko po pas :D jak chcesz sie obkupić to pw hahahaha a jak nie wierzysz zapytaj @ martini  XD 

Wszystko ok dupa nie pali nie jezdzi regulacja jest ok ( ja waże 42kg przy 153) wiec nie odczuwam jakiś problemów nie wiem jak u ciebie hahahaha

poczytaj i jak coś moge ogarnać żnizkę ;x 

Właśnie sęk w Tym, że mam dosyć delikatną "pupkę" i muszę mieć wygodny fotelik, ale też taki który się nie rozleci przy pierwszym lepszym rage'owaniu :default_angry:

Poczytam poczytam jak coś to w kontakcie, nie zamierzam stąd odchodzić za daleko :malpka: Poczekam także na innych użytkowników może się wypowiedzą :cat2:

• Uwielbiam 1
Opublikowano
3 minuty temu, hsmonst3r napisał:

Właśnie sęk w Tym, że mam dosyć delikatną "pupkę" i muszę mieć wygodny fotelik, ale też taki który się nie rozleci przy pierwszym lepszym rage'owaniu :default_angry:

Poczytam poczytam jak coś to w kontakcie, nie zamierzam stąd odchodzić za daleko :malpka: Poczekam także na innych użytkowników może się wypowiedzą :cat2:

Jak coś to pisz rzucę hasło na moje 2 ig bo mam kilkaset obserwujących więc i ktoś na bank coś zaproponuje daj znać bij na pw i miłej nocki Ahoj :D 

ps pamiętaj 16 PLN XD 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Nesia napisał:

Jak coś to pisz rzucę hasło na moje 2 ig bo mam kilkaset obserwujących więc i ktoś na bank coś zaproponuje daj znać bij na pw i miłej nocki Ahoj :D 

ps pamiętaj 16 PLN XD 

Mamy tu influencerkę :default_ohmy: Nocą się dopiero budzę :cryingg: Żeby uniknąć waszej kłótni o te czekolady za te 16 PLN :crz: Przeleje pp-em na utrzymanie serwerów 1.6 :cryingg:

• Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.