Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: .roake

Nick admina banującego: samurajj

Data/Mapa: Mirage 23.02.2020 21:26

IP/SteamID:  STEAM_1:0:521723691

Serwer (mod):  Only Mirage #3                        

Opis sytuacji: W którejś rundzie z kolei poszedłem do pałaców i wychylilem na schody zabilem jedna osobe, potem zauważyłem druga, przeciwnik za pierwszym razem mnie chyba nie trafil i potem nie 

wychylal a wiec sprawdzilem obok schodow a nastepnie Pan admin Samurajj powiedzial ze mam WH i dostalem bana

Wycinek z konsoli: nie jestem pewny czy to jest to ale podam: 

Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Dodatkowo możesz podać link do swojego bana z naszego amxbansa

AmxBans - http://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:521723691&advType=steamid&Submit

Pamiętaj!

* W przypadku braku wyjaśnień ze strony admina ban zostaje zdejmowany a admin ponosi konsekwencje.

* Odwołanie może pisać tylko osoba zbanowana, a nie osoby trzecie.

* Temat należy napisać ze wzorem widniejącym wyżej. Tematy napisane bez wzoru mogą zostać przerzucone do kosza.

* Niestosowanie się do regulaminu może być karane warnem lub usunięciem tematu!

* Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę.

* UNBAN™ ma 24h na rozpatrzenie prośby o unbana.

UNBAN™ ma prawo wymagać dodania demka nagrywanego przez nasz plugin od oskarżonego - Katujemy-serwer.dem w folderze cstrike

• Legenda
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.