Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: arukaZ

Nick admina banującego: Lim3k

Data/Mapa: Mirage 

SteamID: STEAM_1:1:225435237

Serwer (mod):  ██★ Katujemy.eu ★ | MIRAGE #2 | !ws !kni... 

Opis sytuacji: Po minucie grania dostałem komunikat o banie na serwerze.

Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.   (o to chodzi?)

Kilka tygodni temu dostałem bana właśnie na serwerze za powód: "vac". Zostałem odbanowany, ponieważ podałem informacje o powodzie VAC'a, jakim była 2 godzinna zabawa na 2 osobowym serwerze w TF2 (na profilu można zobaczyć, że mam tylko 2h w tf2).

ZAMIESZCZAM CYTAT Z 3 LUTEGO:

"Nie wiem czy piszę to w dobrym miejscu, z góry przepraszam.

Na serwerze Katujemy.eu gram od dobrych kilku miesięcy - bardziej, lub mniej regularnie, jednak bardzo ten serwer lubię.

Zdziwił mnie fakt, że kilka minut temu otrzymałem od "Malinka" bana na zawsze, za powód cyt: "vac". Uważam, że jestem niewinny, dlatego proszę o odbanowanie mnie. 

W CS'a gram uczciwie, nie używałem, i nie używam żadnych wspomagaczy. VAC ban na moim profilu, jest za cheaty do TF2, na których bawiłem się z kolegą na jego serwerze we dwóch (wiedział o tym, bo robiliśmy to dla fun'u.

Dlatego właśnie pytam, co innego oznacza słowo "vac", użyte przez administratora, który nałożył na mnie karę.

Jeżeli banujecie za to, że na koncie jest (ponad) miesięczny Ban, to dlaczego robicie to po miesiącu, i w ogóle dlaczego?

Nie jestem graczem toksycznym - nie mam żadnego, choćby ostrzeżenia na żadnym serwerze, co do kultury słowa.

Według mnie nadano mi bana niesłusznie. Mi - uczciwemu graczowi, który nigdy nie wyrządził żadnej szkody drugiemu. 
Chciałbym zostać odbanowany, i móc dalej cieszyć się serwerem, jako, że jest jednym z moich ulubionych (only mirage).

Przepraszam za zamieszanie, miłego dnia."

A więc ponownie, proszę o odbanowanie, i przekazanie Administracji informacji, że jestem graczem w 100% uczciwym.

link do rozprawy z dnia 3 lutego: 

•  

Dowód.png

Opublikowano

&1.14 Na serwerze zabronione jest granie z jakąkolwiek blokadą poniżej 60 dni, np. VAC, nawet jeśli dotyczy to innej gry.

Znalazłem ten punkt w regulaminie. Z perspektywy przyrodniczej, minęło już kilka godzin od tych 60 dni, ponieważ w chwili "zmiany z 59 na 60" już minął 60 dzień. A więc jest już powyżej 60 dnia, więc tak czy siak, technicznie nie powinienem mieć bana.

Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.