Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym, że tak się wyrażę zaprezentować pewną zbliżoną grę o nazwie "War Thunder", nie wiedziałem gdzie umieścić temat, więc wylądował tutaj i prosiłbym o przeniesienie do odpowiedniego działu jeżeli zajdzie taka potrzeba a nie usunięcie.

P.S. przydałby się dział "Inne" w Strefie gier ;)

Króciutko o grze, jest to wieloosobowy wojenny symulator, umożliwiający toczenie bitew przy użyciu samolotów, czołgów, helikopterów oraz okrętów stworzony i wydany przez Gaijin Entertainment.

Gra od 12 sierpnia 2012 do końca 2016 roku była w fazie otwartej wersji beta, według mnie to sporo czasu :D finalnie do tej pory gra świetnie się sprawuje i przeszła masę aktualizacji wzbogacając rozgrywkę.

Sam grywam od 2014 roku i zapewne pogram jeszcze kilka dobrych długich lat ;)

Możemy grywać czołgami, samolotami, śmigłowcami i nowymi jednostkami czyli flotą.

W grze jest dostępnych 7 Er i ta ostatnia to już współczesne maszyny, mi z kolei udało się wkroczyć na "V erę" w dwóch krajach.

Mamy do wyboru kilka nacji takich jak: Niemcy, Rosja(ZSRR), USA, Chiny, Francja, Japonia, Wielka Brytania, Włochy oraz Szwecja, początkującym proponował bym USA, Niemcy, ZSRR.

Jest możliwa gra w oddziale składającym się z 4 osób, co umila i ułatwia rozgrywkę, dobrze jest też komunikować się na przykładowo na Ts3, oraz mamy możliwość gry w dywizjonach, tzw. "bitwy klanowe"

Maksymalna liczba graczy to 32 osoby,  bitwa potrafi trwać nawet do 20 minut a zdarzało się dłużej :D

Gra oferuje nam kilka trybów rozgrywki:

- Bitwy zręcznościowe,

- Bitwy realistyczne,

- Bitwy symulacyjne,

- Szturm,

- Bitwy niestandardowe,

- Turnieje oraz różne wydarzenia.

Nowym graczom proponowałbym tryb gry "Zręcznościowy" jest to bardzo ułatwiony tryb, jest pokazany zielony celownik, którego brakuje wówczas w innych trybach, dany celownik pokazuje nam słabe punkty wrogiej maszyny, w które warto oddać strzał, strzał w odpowiednie miejsce ,np. skład amunicji gwarantuje zdobycie oczekiwanego fraga.

Trailer gry

Spoiler

Link z YT zobaczcie jak to wygląda w praktyce.

Spoiler

Tryby gry

tSEEckb.jpg

Moja ulubiona maszyna

MCV8ABd.jpg

D5TcpH9.jpg

Napisałem ten temat bo chciałem zachęcić kogoś z was do gry :P jeżeli kogoś zainteresowała gra to proszę o kontakt pomogę się wybić i wkręcić w klimat ;p

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.