Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: iMpr3sivee

Nick admina banującego: Meow.

Data/Mapa: 18.02.2020

SteamID: STEAM_0:0:1306928

Serwer (mod): Only Mirage #2                              

Opis sytuacji: emm zgłosiłem gościa za wspomagacze i dostaję bana za WH 

Wycinek z konsoli: -

Z całym szacunkiem @ Meow.ale musiałbym być jakimś głupcem aby zgłaszać innego gracza i przy okazji samego siebie w pewnym sensie.

Proszę o rozpisanie demka / podanie mi minut, w których rzekomo używam WH.

Opublikowano

Demko : http://620.gotv.pro/srv54409/auto0-20200217-230433-262876011-de_mirage-__________Katujemy.eu_______MIRAGE__2____ws__knife__gloves_______128TR.dem.zip

2:10 - pewniutko
2:45 - tak samo 
3:30 - pewniutko wyjazd na mida nie to co wcześniej
5:32 - idealnie wyczekane
8:20 - spoglądałeś na przeciwnika ? 
8:30 - znów sobie spojrzałeś  ?
8:35 - trigerek ? nie ruszyłeś celownikiem a jak tylko pixel głowy znalazł się w zasięgu celownika poszedł strzał
10:05 - niezły fliczek siadł 
11:03 - lecisz cały czas na pewniaka po czym pewna pesteczka w biegu
11:08 - osobiście go nie widziałeś, ale wiesz, że jest po lewej
11:20 - udawana reakcja jak nic, myślisz, że nikogo tam nie ma, pomimo tego, że go widziałeś. Nie mogłeś go ominąć sadząc takie pestki..
14:20 - celownik w świetle modelu, nie interesuje Cię nic. po zabiciu wyskok na site, nóż w dłoń, reload...
17:30 - pewniutko

Nie wiem .. Nie grasz na słuch, udajesz, że nie widzisz ludzi. Strzelasz bardzo pewnie.. nawet w biegu. Wiesz gdzie uderzyć i z jakiej pozycji. Gdy już wroga nie ma w pobliżu masz wszystko gdzieś. Nóż w dłoń lub switch nóż gun. Nie interesuje Cię nic. Jakieś wspomaganie, momentami trigger + radar ? 

Jest późna godzina, ja twierdzę, że nie grasz czysto.. Jeżeli jest inaczej, inni członkowie zespołu UBT, na pewno się wypowiedzą. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.