Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Pyriusz Black

Nick admina banującego: Neq

Data/Mapa: 02-11-20 22:00/am_redline_katujemy_KAT

SteamID: STEAM_1:1:165147088

Serwer (mod): arena1v1 #2       

Opis sytuacji: Zapowiadał się spokojny, bezproblemowy wieczór. Po ciężkim dniu włączyłem komputer, wszedłem na team speak, włączyłem cs:go. Miałem tylko jedno życzenie na ten wieczór. Chciałem spędzić miło czas z przyjaznymi graczami na serwerze arena1v1 #2. Niestety, szanse na realizacje moich marzeń zostały totalnie zaprzepaszczone przez  bana, którego otrzymałem. Sytuacja wyglądała w następujący sposób:

Skopiowałem IP serwera, wkleiłem w konsolę z małym dopiskiem connect. Po chwili moja sytuacja bardzo się zmieniła ponieważ byłem już w wirtualnym świecie arenek. Mój mózg otworzył się na nowe doznania. Doznania które miały mi zapewnić coś pięknego w tym moim szarym życiu. Staram się być dobrym człowiekiem i wydaje mi się, że nim jestem, a tutaj taka niespodzianka

Byłem bardzo zadowolony. Przywitałem się z neqiem , zapytałem jak spędził swój dzień. Ku mojemu zaskoczeniu, nie otrzymałem odpowiedzi więc spróbowałem ponownie wejść z nim w interakcję lub w jakąkolwiek konwersację. Próba ta zakończyła się niepowodzeniem. Ku mojemu zaskoczeniu nagle, gra się zawiesza (przyznam, wystraszyłem się trochę, bo nie spodziewałem się takiej sytuacji) i na całym ekranie widnieje powiadomienie: ,,Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.'' Byłem w wielkim szoku, gdy zorientowałem się co spotkało moją osobę. Zadałem sobie pytanie, o co chodzi? W jedną chwilę humor drastycznie się pogorszył. Moje marzenia legły w gruzach przez jedno naciśnięcie klawisza. Postanowiłem nie być obojętny wobec tej sytuacji, dlatego właśnie czytacie to odwołanie!

Wycinek z konsoli: Niestety nie mam, z wrażenia wyłączyłem grę.

• Haha 3
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został zbanowany!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.