Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: iTALL
Nick oskarżonego: OMEN
IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:474244333

Data i czas zdarzenia: 02-10-20 17:29
Przebieg sytuacji: Poprosiłem żeby gracz nie grał sg553 jak człowiek to usłyszałem od admina o nicku OMEN " utkaj się " czy jakoś tak . Po czym dostałem mute na 6h40 minut z powodem ogarnij się. 

Nie ukrywam podirytowała mnie ta sytuacja i napisałem na czacie " admini z łapanki " po czym dostałem gaga na 3h20 minut za obrazę admina. Nie ukrywam. Dość dziwna sytuacja ale widzę, że na serwerze panuje stronniczość. Bo jak inni wyzywają innych to często gęsto nie reagują. 
Dowody: wrzucam tutaj link do video z demka . 

Link do momentu z mutem: 

https://streamable.com/smr9s

Link do momentu z gagiem:

-https://streamable.com/fycga

• Lubię to! 4
Opublikowano

-A więc tak,według mnie narzekanie w nadmiernej ilości na to że gracz zabija cię z sg jest nie na miejscu,ty również mogłeś wziąć sg i tak samo grać,zgodzę się z tym że 400 minut mute'a

było przesadzone,mój błąd.

-A gag był za to że na czacie prowokowałeś i insynuowałeś;"Admini z łapanki" itp.

Według mnie zostałeś właściwie ukarany lecz ilość minut była przesadzona,my bad.

Z tym "utkaj się " też źle wyszło, nie będę się bronił że miałem zły dzień czy coś,ale była to moja jednorazowa akcja,która więcej się nie powtórzy.

Zawsze gdy jestem na serwerze i widzę/słyszę że ktoś się wyzywa to ogarniam sytuacje,inni admini też się o to starają.

• Haha 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Ja słyszę tylko tylko jedną wypowiedź o sg, nie widzę żadnego "nadmiernego  narzekania".

Kary są przesadzone i to bardzo. Do tego dochodzi obraza gracza (utkaj nie jest zbyt kulturalnym wyrażeniem) + zbanowałeś gracza Fuhrer na 400 minut za obrazę admina, a on powiedział tylko "omen ty szarlatanie".

4. Obraza administratora - upomnienie / kick / mute / gag ~ od 2 godzin do 3 dni

BANY ZA OBRAŻANIE/WYZYWANIE/BRAK KULTURY SĄ STOSOWANE TYLKO WTEDY, KIEDY GRACZ UŻYJE SZCZEGÓLNIE OSTRYCH SŁÓW.

^Cytaty z naszego taryfikatora.

Po zebraniu wszystkiego zostajesz pozbawiony administratora na serwerze.

• Lubię to! 2
  • Wow 4
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Skarga została przyjęta

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Uwielbiam 1
  • 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.