Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

A więc nie mam kontaktu z poprzednim opiekunem serwera także otwieram rekrutacje na Opiekuna Serwera Jailbreak.

Imię:

Znajomość amxmodmenu skala (1-10):

Dlaczego ty?:

Protokół (47 czy 48?):

Ile czasu możesz poświęcić dziennie?:

Ile grasz już na serwerze?

Zapoznałeś się z wymaganiami?:
Kontakt:

Zapraszam do składania podań.

Opublikowano

Imię: Bartek 

Znajomość amxmodmenu skala (1-10):5

Dlaczego ty?: Gram juz tutaj trochę, staram się zgłaszać wszelkie błędy i propozycje. Doświadczenie jako opiekun mam, byłem dwa razy opiekunem ,a Zombie Plague (które teraz jest na tej sieci i aktualnie jest największym ZP w Polsce) i na już upadłym CS Go Modzie. Na serwerze jestem lubiany, przynajmniej tak mi się wydaje :D

Protokół (47 czy 48?): 48

Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: Zależy. Jeżeli chodzi o coś poza serwerem-jestem dostępny niemal cały czas po 15 w tygodniu, na weekendzie cały czas. Jeśli chodzi o czas na serwerze, to do 2 godzin w tygodniu, jeśli oczywiście będą gracze.

Ile grasz już na serwerze? Od 31 grudnia.

Zapoznałeś się z wymaganiami?: Tak, wiem, że nie spełniam wymagań "forumowych" ale myślę, że można na to przymknąć oko.
Kontakt: Forum, steam, facebook, teamspeak

• Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Imię: Aneta

Znajomość amxmodmenu skala (1-10): 5

Dlaczego ty?: Wydaję mi się, że jestem osobą stanowczą, co może się przydać. Znam graczy na serwerze i sama jestem dość rozpoznawalną osobą. Na stanowisku admina dobrze sobie radzę, dlatego chcę spróbować czegoś więcej. Pomóc w rozwinięciu serwera i urozmaiceniu grę graczom. Wiele osób namawiało mnie do napisania tego podanie i jest :D 

Protokół (47 czy 48?): 48

Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: Na tygodniu myślę, że spokojnie 3 godziny dziennie. W weekendy do 5 godzin i czasami więcej  :P 

Ile grasz już na serwerze? Od samego początku jb :)

Zapoznałeś się z wymaganiami?: Oczywiście 
Kontakt: Steam, forum, teamspeak i ewentualnie facebook :D

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.