Dawidekk Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Imię: Dawid Twój nick na serwerze: Serduszko Wiek: 16 Mutacja głosu: tak Staż na serwerze (Link do GT):https://www.gametracker.com/player/✪Serduszko✪/91.224.117.166:27015/ NADROBIE Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: tak Steam ID: STEAM_1:0:202988599 Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/xD3JV1D Doświadczenie: Bylem adminem dr juz nie raz :D Znajomość sourcemoda [0/10]: 8 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2 godzinki w tygodniu a w weekendy 3/4 :p Dlaczego Ty?: Sądzę, iż jestem uprzejmy, pomocnym i aktywnym członkiem serwera. Bardzo chciałbym pomóc obecnej administracji w pilnowaniu porządku. Akceptujesz regulamin serwera?: tak Akceptujesz regulamin forum?: tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japoniec. Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jestem na tak +wiek +SM Miałem okazję zobaczyć go jako administratora myślę że można mu dać szansę ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 9, 2020 Sponsor Share Posted February 9, 2020 + wiek + SM - GT Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Słyszałam o Twoich wybrykach na innej sieci i szczerze mówiąc, nie mam zamiaru przyjmować na stanowisko osobę, która jest w stanie zbanować cały serwer. Wiem, jaka panuje tam sytuacja, jednakże nie usprawiedliwia to twojego działania. Nie będę narażać serwera na jakiekolwiek problemy, które mogą wywołać Twoje pomysły. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Girls Deserved Share Posted February 9, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts