Luxorst Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nick: ✪ LuxorS[t] ✪ Imię: Dominik Wiek: 20 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT):https://www.gametracker.com/player/✪ LuxorS[t] ✪/145.239.237.106:27130/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadałem admina na dwóch serwerach csgo, ogólnie kiedyś miałem też na cs 1.6. Znajomość sourcemoda [0/8]: 7 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od pracy i obowiązków,myślę że 3/4h Dlaczego Ty?: Dlaczego ja? ponieważ jest dużo non-primów,którzy cheatuja na serwerze,a nigdy nie ma żadnego admina.Trzeba się tym zająć. Posiadasz mikrofon?: Tak Kontakt: Forum ew. Steam SID: STEAM_0:0:162625290 Posiadasz konto prime?: Tak Akceptujesz regulamin admina?: TAK Akceptujesz regulamin serwera?: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMean Posted February 9, 2020 V.I.P Share Posted February 9, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts