BoberYouTube Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Imię: Rafał. Twój nick na serwerze: BoberYouTube . Wiek: 13,5 ( prawie 14). Mutacja głosu: w trakcie. Staż na serwerze (Link do GT): Brak , gdyż serwer wczoraj wystartował . Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak Steam ID: STEAM_0:1:531679244 Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/Bober-YT Doświadczenie: Aktualnie jestem Adminem Serwera BB , ale również byłem adminem serwera JailBreak. Znajomość sourcemoda [0/10]: 8,5 , 9 /10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5 h- 8 h Dlaczego Ty?: Lubię Serwery Typu Deathrun, Chcę Pomóc Nad serwerem , Jestem aktywny I mam sporo czasu na grę , oraz mam duże doświadczenie. Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Akceptujesz regulamin forum?: Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapiszonXD Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Male tak: - WIEK +/- - POSWIECENE NA GRE - AKTYWNOSC - ZNAJOMOSC SOURCE MODA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHerbatniK Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 - wiek - mutacja + posiada admina na innym serwerze + SM Neutral, ale mimo wszystko powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ves Posted February 9, 2020 V.I.P Donor Woman Share Posted February 9, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts