Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: strzelbayo

Nick admina banującego: Nonamek

Data/Mapa: 02-07-20 17:10 MIRAGE #3

SteamID:STEAM_1:1:530818394

Serwer (mod): only mirage          

Opis sytuacji: gram sobie na nowym celowniku nic nie grałem wyszedłem zmienić wbiłem gram sobie ide na jungle i typ był short i dałem mu banie fartem  z scout i gram i nagle ban nawet cheatow nie mam. za aim.

Wycinek z konsoli: wycinku z konsoli nie mam, wyłączyłem csa od razu po banie

Edytowane przez strzelbyo
porwaiłem błąd
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Witam z mojej perspektywy wygladalo to tak

11.10 - Gracz wychodzi wcelowany w gracza crest seven , aczkolwiek infa nie dostal

12.23 - Gracz zwalnia na Shift w momencie gdy gracz wchodzi do conectora , ale gracz go nie widzial 

13:50 - Flash prosto na twarz gdzie przeciwnik szedl na Shifcie , fakt slabo trafil

Disconect na 2 minuty 

16.45 - gracz wrocil i strzela kosmiczna Glowe na shorcie

17.03 - kolega tym razem uzyl wh i jak zobaczyl ze gracz za boxamina midzie wychylil z innej pozycji niz on myslal razu skierowal celownik na jego glowe

18.35 - jak zauwazyl na swoim wh ze inny gracz z awp wszedl do conectora to dopiero picknal

19.08 - Gracz zostal zbanowany 

Dodajmy ze gracz naduzywal 

slow wulgarnych 

afk co runde 

a takze zaliczyl 2 disconecty

Pozdrawiam 

Link do demka : http://627.gotv.pro/srv56242/auto0-20200207-165117-476599755-de_mirage-Katujemy.eu__Mirage__3____1shot1kill.pl.dem.zip

Edytowane przez NoNaMeK
  • Lubię to! 1
Opublikowano

możesz mnie nawet sprawidz byłem disconnect 2 min zmieniałem celwonik a na shift pragtycznie cały czas chodże :D
Afk byłem bo mama mnie zawołała i nie mam nawet wh nic a nie byłem afk co runde 
ja nigdy bym sie nie odpalił lol 
ja tego nie rozumiem ze dostaje bana bo głowe strzeliłem bo reflex mam raz na rok to i kurwa pierdnie :D i też raz ma się farta i da się takie coś strzelić 
slow wulgarnych (Kurwa) bo mnie zabił  to  powiedziałem nie mogę powiedzieć sobie kurwa ?
a mogę nawet discorda podać prosze bardzo ! strzelba#6740

i prosił bym o unban
18.35 - jak zauwazyl na swoim wh ze inny gracz z awp wszedl do conectora to dopiero picknal : słyszałem go 
a na tym short ta głowa to był fart jak juz pisałem typ z connecta się znim strzelał to wybiegłem jungle
@NoNaMeK

Opublikowano

ok ale chiałem tylko napisać bo ten serwer jest spoko a innego nie znam do csa i dlatego napisałem bo chce tam też jeszcze pograć 

Opublikowano

Zamykam temat, żeby nie było nie potrzebnego spamu. 

Sprawdzam demko. Do godziny czasu pojawi się werdykt

11.10 -  b-            słychać stepy + wcześniej palił się na shorcie

12.23 - b-            przed shiftem widać pół modelu + broń

13:50 - b-            rzucił przypadkowego flasha + wychodząc nawet nie wcelował się we wroga

16.45 - b-/+         Strzał fajny, być może fart

17.03 - b-             Z jednej strony nie wychodził, sprawdził więc drugą + ciężko bardzo szło mu namierzanie 

18.35 - b-             Słyszał, gracza w connectorze + jego kumpel z teamu, usłyszał scope i się z nim strzelał więc pokazał się na radarze. Celownik nie poleciał na model ani podejrzany go nie zabił

Zastanawia mnie cały czas jedna rzecz.

Dlaczego banuje się gracza, który ma 2 kile na swoim koncie. Rozpisuje się go z 7 akcji...

Bana dla gracza @ NoNaMeK nadałeś dla niego będąc w grze, a nie na spekcie. I ostatnie kilka rund sobie normalnie grałeś z nim

Po czym wywnioskowałeś, że trzeba gracza zbanować skoro z nim grałeś ? 

Gracz zostaje odbanowany! A @ LEGENDAR myślę, że weźmie Cię na rozmowę i wyciągnie jakieś konsekwencje.

Pozdrawiam

Meow.

:cat2:

• Lubię to! 5
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Gracz został odbanowany

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.