Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Bywalec
Opublikowano

Siemka

Wysuwam taką propozycje mianowicie dodanie do taryfikatora punktu za komentowanie decyzji adminów.

Czasami można spotkać się z sytuacją gdy np osoba dostaje muta a druga osoba zaczyna go bronić mówiąc, że mut był nie słuszny.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Czy ja wiem? Zabronić graczowi komentowania decyzji nawet admina, to trochę jak odebrać mu wolność słowa. Bronić swojego kolegi/innego gracza może, a wtedy wystarczy być stanowczym. Wiadomo, jeżeli przesadzi lub zacznie dyrygować to idzie do odstrzału, ale nie za każdym razem, gdy ktoś się nie zgadza z decyzją.

Ciekawy pomysł, ale akurat jestem na nie.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Jeszcze zabrońcie strzelania do admina, to będzie cacy... Boże, skąd takie głupkowate propozycje się biorą. Wolność słowa jest? Jest, to nie można zabronić mówić, jeśli nie łamie to regulaminu.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Każdy gracz ma prawo wyrazić własne zdanie nie powinno się tego zabraniać dopóki nie łamie regulaminu 

Edytowane przez MisiuKoala
  • Donator
Opublikowano

Z tego co wiem to jak ktoś zacznie podważać wasze decyzje kpiąc z was albo coś w tym stylu to i tak dajecie mu muta za prowokacje czy coś w tym stylu.

Jeżeli ktoś Ci po prostu napisze "czemu on dostał muta, nic nie zrobił, " itp. to możesz mu odpisać za co i po sprawie. Taka propozycja jest raczej bez sensowna .

Opublikowano

Mordko dobrze rozumiem o co Ci chodzi, jednak uważam, że wprowadzanie tego do taryfikatora jest bezsensowne.  Możesz odpowiedzieć w takiej sytuacji, że był napisany powód albo po chwili mute za prowokacje albo nadużywanie mikro:D

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Wystarczy powiedzieć do gracza, że "jeśli masz jakieś zastrzeżenia to idź napisz skargę na forum ". Po tym najczęściej gracz odpuszcza i przestaje komentować.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Propozycja została odrzucona

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 3 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.