loook Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Imię: Kacper Wiek: 17 Nick z ts3: squeeze Coś o sobie(przekonaj nas do siebie, rozpisz się): Jestem Kacper lubię gdy na TS nikt nie przeszkadza. Także dużo czasu spędziłem na tym TS jestem koleżeński. Bardzo lubię pomagać . Czas jaki możesz poświęcić dla naszego serwera: 2g Doświadczenie: Byłem już raz na serwerze TS. Także jestem ogarnięty Składka [tak/nie]: TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 4, 2020 Sponsor Share Posted February 4, 2020 - podanie na "odpierdziel" - krótki staż na ts3 - zerowa aktywność na forum Jestem na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Podanie napisane na 'odwal', faktycznie bardzo długo przesiedziałeś na serwerze: (ostatnia wartość to czas podany w sekundach) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jase Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts