Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwołanie do bana.

Twój Nick: Foler V2 Road to GE (GE)

Nick admina karającego: Meow

Data/01-30-2020/Mapa: Cache

SteamID: 0:0:509639971

Serwer: Retake Only Pistol

Ban za: Cheaty.

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strone Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Witam, chciał bym się odwołać od bana którego nałożył mi właściciel serwera Meow powodem były cheaty. Byłem na serwerze nowym graczem, a serwer mi się naprawdę spodoba. Dodam jeszcze od siebie że mam w tą grę ponad 3000h i Globala na 2 kontach więc nie gram jak ogórek. Do teraz nie wiem gdzie tam widać cheaty, oglądałem demko i stwierdzam ze zostałem zbanowany przez 1 dziwną akcje dokładnie w 29 rundzie albo 30. A więc proszę o odbanowanie mnie na mojim smurfie jak i mainie "XFolerX" gdzie dostalem bana za "Aktywny ban za cheaty" niestety nie wiedzialem ze za takie coś można dostać bana. Dodam jeszcze ze gracze byli zdziwieni ze dostalem bana.

Tu jest link do demka na którym dostalem bana:http://o28a.gotv.pro/srv60473/auto0-20200130-182424-1996911457-de_cache-_______Katujemy.eu___Retake_____Only_Pistol_____128TK__knife__ws__gloves__1shot1kill.pl.dem.zip

Sorry za te utrudnienia. 

Pozdrawiam.

• Przykro mi 1
Opublikowano

* Odwołanie można napisać maksymalnie do 48h od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. Wyjątek stanowi, gdy osoba zbanowana usprawiedliwi swoją zwłokę.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Więc nie wiedziałem że odwołanie moża napisać do 48h od otrzymania. A więc na drugi dzien poszedlem grac z kolegą na tym serwerze na mojim mainie i gralem z nim do 02-02-2020 aż nie dostalem bana na Mainie. Dziś kolega mnie przekonał żebym napisał odwołanie bo mówi że fajny serwerek i by se pograł jeszcze ze mną na nim więc postanowiłem napisać odwołanie. Sorry za problem i mam nadzieje ze nie zostanie odrzucone. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.