Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój Nick: XFolerX

Nick admina karającego: Meow

Data/02.02.2020/

SteamID: 0:0:176876045

Serwer: Retake Only Pistol

Ban za:Aktywny ban za  Cheaty.

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strone Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Witam, chciał bym się odwołać od bana którego nałożył mi właściciel serwera Meow powodem były cheaty. Byłem na serwerze nowym graczem, a serwer mi się naprawdę spodoba. Gram jeszcze na serwerze Katujemy.eu Arena 1V1 i nie ma tam żadnych problemów. Dodam jeszcze od siebie że mam w tą grę ponad 3000h i Globala na 2 kontach więc nie gram jak ogórek i cheatowanie na mojich kontach to by była naprawdę bezmyślna rzecz ponieważ szkoda takiego konta. Niestety jak dostałem bana nie było mnie na serwerze dlatego nie podałem mapy ale tak jak napisałem był to 02.02.2020 godzina od około 15 do 17:30.

Opublikowano

A zatem. Kolega dostał bana 01-30-20 19:45 na smurf koncie za cheaty. Od którego się nie odwołał a dobrze o tym wiedział....

Sprawdzając logi natknąłem się na jego drugie konto gdzie pisze do kogoś, że otrzymał ode mnie perma... I grał nagle na swoim main koncie

Po pierwsze -  Ominął bana... 

Po drugie - grał na aktywnym banie...

Po trzecie - Już dawno po czasie od pierwszego bana

@ NeQ. Do zamknięcia. Nie będę zabierał CI tej frajdy

Nie pozdrawiam

Meow.

:cat2:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Odwołanie zostało odrzucone

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.