Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: TRANSFUZJA
Imię: ALAN
Link do GameTracker'a:
https://www.gametracker.com/player/TRANSFUZJA/145.239.16.101:27015/ Myślę, że gametracker jest zbugowany, gdyż byłem dzisiaj w nocy na serwerze. Jestem praktycznie codziennie.
Doświadczenie w byciu adminem: Wydaje mi sie, skalujać od 0-10, około 8, ponieważ na wielu serwerach byłem Adminem, najczęściej były to [FFA], [1vs1], [5vs5 Maps], przeniosłem się na skakanie typu deathrun, i chciałbym spróbować swoich sił u was na serwerze.
Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]: 8,5
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Wydaje mi sie, że sporo. Ale napewno się zmieni na większą ilość godzin, gdyż 10 Lutego będę mieć ferie.
Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Tak posiadam bardzo sprawny mikrofon, jednakże jestem w trakcie (chb xd) przechodzenia mutacji.
Kontakt (platforma):
STEAM - https://steamcommunity.com/id/transfuzja/
Steam ID: /TRANSFUZJA/, 
STEAM_1:1:530727770 - POPRAWIAM

Dlaczego Ty?: Ponieważ, będąc na serwerze widzę najczęściej 1 Admina, raz się zdarzyło, że ujrzałem więcej, niż 1 Admina, lecz nic nie robili, np. z osobami którzy nadużywają mikrofonu, bez kultury, ktore obrażają wszystkich po kolei. Również się zdarzy jakiś Cheater na serwerze, lecz nie mam go gdzie zgłosić, gdyż nie ma Administratora na serwerze, najczęsciej.

Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]: Tak mam konto prime, i również mam konto bez statusu.
Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: Tak, czytałem i akceptuje.

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]: Tak.

- po 7 dniach.

Edytowane przez TRANSFUZJA
POPRAWIENIE STEAMID
  • Przykro mi 1
  • 6 miesięcy temu...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.