Jump to content
VII edycja - Miss & Mister Katujemy.eu ×
arukaZ

Prośba o odbanowanie

Recommended Posts

Nie wiem czy piszę to w dobrym miejscu, z góry przepraszam.

Na serwerze Katujemy.eu gram od dobrych kilku miesięcy - bardziej, lub mniej regularnie, jednak bardzo ten serwer lubię.

Zdziwił mnie fakt, że kilka minut temu otrzymałem od "Malinka" bana na zawsze, za powód cyt: "vac". Uważam, że jestem niewinny, dlatego proszę o odbanowanie mnie. 

W CS'a gram uczciwie, nie używałem, i nie używam żadnych wspomagaczy. VAC ban na moim profilu, jest za cheaty do TF2, na których bawiłem się z kolegą na jego serwerze we dwóch (wiedział o tym, bo robiliśmy to dla fun'u.

Dlatego właśnie pytam, co innego oznacza słowo "vac", użyte przez administratora, który nałożył na mnie karę.

Jeżeli banujecie za to, że na koncie jest (ponad) miesięczny Ban, to dlaczego robicie to po miesiącu, i w ogóle dlaczego?

Nie jestem graczem toksycznym - nie mam żadnego, choćby ostrzeżenia na żadnym serwerze, co do kultury słowa.

Według mnie nadano mi bana niesłusznie. Mi - uczciwemu graczowi, który nigdy nie wyrządził żadnej szkody drugiemu. 

Chciałbym zostać odbanowany, i móc dalej cieszyć się serwerem, jako, że jest jednym z moich ulubionych (only mirage).

Przepraszam za zamieszanie, miłego dnia.

• Haha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.