Meow. Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Co wykonać?: Avatar gif * , Avatar* , Sygnatura gif* , sygnatura* , Tło profilu gif* , tło profilu * Napisy: Według waszego uznania. Informacje Dodatkowe: Coś co według was pasuje do mojej osoby, coś wyjątkowego i niepowtarzalnego. Niech was poniosą wasze wodze fantazji. Zdam się w 100% na waszą twórczość artyści. Tematyka: DowlonaWymiary: Takie jakie potrzebne są na forumLink pomocniczy: Wasza wyobraźnia ***Adnotacja dla grafika : Grafik może wybrać sobie do wykonania jedną z prac które wymieniłem powyżej, jak również może wykonać kilka jeśli będzie odczuwał takową potrzebę. @ Joker BlantomaN Jokerku jestem Meow a nie Mewo xD Pozdrawiam Meow. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hsmonst3r Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Dodaje na iv, bo uploadu mi zostało 0,02MB :v @ Sebik0oowschodząca gwiazda grafiki 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlantomaN Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Poprawione @ Meow. potem zrobię resztę 1 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiro Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majqeś Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Slaba jakość sorka :c 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi0o Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Moja pierwsza praca ;x 3 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts