Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: BatmaN

Nick admina banującego: sejvi. 
Data/Mapa: 
de_westwood_big 
IP/SteamID: 83.11.32.75 
Serwer (mod):Katujemy.eu [COD ELITE 801lvl | Gildie | VIP | UNIKAT]  
Opis sytuacji: ten admin na prawdę już przesadza . Jestem pierwszy w topce i co mam czity ahahha . A to dobre. Na czacie (cenzura) piszę że jest gejem . czy to normalne ? Czekam na twoje niby DEMKO masz mi rozpisac gdzie tam niby mam aima bądź wh. Ten admin ma może z 12 lat a uważa sie za dorosłego. Powinien zostać jak najszybciej zdegradowany . CZEKAM NA DEMKO cwaniaku.  
Wycinek z konsoli: Niestety nie posiadam bo mam zmienne ip. Tu jest amxbans    

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=16629

Opublikowano

Nie wiem sejvi. czy ci chodzi żebyś był TOP 1 na serwerze czy co , ale żeby być takim ślepym, to już wstyd. Powiem tyle BatmaN jest moim młodszym bratem i ma tylko 9 LAT i jest 2 w topce . Ja siędzę długo w szkole bo jestem  2 klasie technikum, ale wiem jedno że na moich komputerach nie ma żadnych czitów, ponieważ każde takie gówno zawiera jakiegoś wiekszęgo, czy mniejszego wirusa. Co do bana jestem ciekaw jak rozpiszesz demko . No zobaczymy , prędzej Ciebie bym podejżewał o wh niż jego. Tyle w tym temacie, ale to już jest twój drugi ban, a on spada w topce przez Ciebie, nie wiem może to jest umyślne . Czekam na demko .

Opublikowano

To jest najgorsze że nie wiem o co mu chodzi że na niego się tak uwziął . CHłopak ma 9 lat jest pierwszy w topce rozumiem dostał raz bana wstawił (nawet sam ) ssy . Były czyste a sejvi wyskakuje że w złym momencie dał . Teraz te demko , musiałem ja mu wytłumaczyć za co dostał bana i ja teraz muszę go bronić , Jakbym nie miał nic innego na głowie . I  z tego demka co on wstawił za przeproszeniem gów** widać . Więc nie wiem o co mu chodzi.

Wiem że admin ma 24 h na rozpisanie demka, ale zachowanie sejviego jest niedopuszczalne . Zamiast teraz rozpisać demko to nie, woli pograć w cs 'a . To wygląda tak jakby chciał byc pierwszy w ranku. Nie wiem o co tu chodzi , ale poczekamy te 24 h .

Opublikowano

Admin ma świecić postawą a nie walczyć o TOP, przy czym to wszystko jest bez sensu chodzi mi o Admina są kryteria napisane których on nie spełnia ? 

Opublikowano

Kolejny post który tu zobaczę zostanie nagrodzony warnem o którego poproszę.

Każdy ma prawo błedu a wasze zachowanie jest karygodne Nismo po jaką cholerę się wypowiadasz skoro sprawa nie dotyczy ciebie.

Gdy sejvi rozpisze demko osobiście je sprawdzę tym czasem stop spam ! 

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Odbanowany / Brak wystarczających dowodów na naniesienie bana

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.