Wirtuoz Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Witam, chciałbym wystąpić z dwoma propozycjami, które miałyby dotyczyć AWP dokładniej ich limitu oraz Mołotowów. Więc jeżeli chodzi o AWP proszę o zmniejszenie limitu do 2. Czemu? Głownie przez traina który jest mapą typowo pod snajperki. Tak wiem, że wielu graczom mogłoby się nie spodobać, ale wole osobiście nie mieć AWP, (ponieważ są tylko 2 na drużynę) niż wychylać się na sajd na którym są 3 AWP + 4 sobie biega po mapie i zbiera krwawe żniwo. Jeszcze nie byłoby problemu, gdyby nie to, że na serwerze jest dość sporo dobrych graczy karabinów snajperskich, dlatego właśnie jest to strasznie irytujące i ktoś powie, „rzuć smoka i wjedź na sajd” robie to za każdym razem i fajnie by było, gdyby team mi w tym pomagał, ale czasem mam wrażenie, że nie którzy żyją w innych wymiarach. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji i zmniejszenie limitu do nawet tych 3 to będzie dobrze. Teraz Mołotowy. Tu proszę o usunięcie Mołotowów z darmowych granatów dla VIP-ów. Przydałoby się to ponieważ jest taka możliwość, że parę osób zapomniałoby o nich, co sprawiałoby, że wjazd na sajd byłby prostszy, a nie na wejście (dajmy na to B na Dust) dostaje się 4 molo pod nogi. Po drugie osobiście wole posiadać 2 Flashe dlatego nie mogę czekać aż będę mógł wyrzucić molo na respie, kiedy mam idealnego Spawna na B. Wolałbym decydować o swoim czwartym nejdzie. Mam nadzieję, że te dwa powody są wystarczające. Proszę o pozytywne rozpatrzenie obu tych propozycji. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Propozycja nr 1 -> Limit AWP do 3. Propozycja nr 2 -> Kiedyś to wprowadziłem, graczom się to nie spodobało. Niech zostanie tak, jak jest. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 Propozycja zaakceptowana Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved Bulbożul Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts