Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sejvi co to ma być jesteś adminem . Musisz rozpisać demko , taka rada na przyszłość , ale ty to już powinieneś wiedzieć w końcu byłeś wiele razy adminem ^^ .

Opublikowano

Sejvi racja przy zgłoszeniu odpaleńca powinieneś przestawić dowód w postaci demo ( rozpisanego)
po 2gie masz admina więc pytam się po co piszesz skargę zamiast zrobić mu ss? 

rozpisz demo przedewszytkim

Opublikowano

Sejvi nie pogrążaj się już . Obejżałem demko i nic specjalnego nie widzę . Gra GOGUSIEM więc nie ma rozrzutu broni. Niby gdzie widzisz ty tam aima ? I drugie pytanie czy ty wiesz co to aim ?

Opublikowano

NismO wiesz co to wallhack ?:) Chyba nie bardzo haha :) Także Ty się nie pogrążaj serio. Nie znasz się - to się nie wypowiadaj. 

Opublikowano

Eddy. ss'y były robione niestety nie w tym momencie kiedy trzeba, jakbyś grał na 801 lvl znałbyś historię ;)

Poza tym, ban był konsultowany z adminem Play. ;)

Opublikowano

A czyli ty dałeś mu bana za wh ? ahahah teraz to ty nie pogrążaj sie . Jak miał wh to yło mu ssy robić , an ie demko dajesz. Mówisz że w złym momencie ? Meneloman też przy adminach wyłączał wh , ale napisałem do Play'a żeby dał mu bana zaskoczenia i chłopak wpadł . A ty co wydziwiasz to masakra jest, 9 letnie dziecko oskarżasz o wh , którego nie ma . Nadal czekam na rozpisane demko, a nie mi tu dupę zawracasz . Byłeś adminem powinieneś juz o tym wiedzieć . 

PS. Więcej znam się niż ty koleżko. Nie wiesz to nie mów. Jak wnioskuję to po tym że nie potrafisz odróżnic skila od zwykłego czitera . Wiekszość banów jest teraz od CIebie , i prawie wszystkie są czyste. Nie mówie że to jest złe że dajesz bany, ale mógłbyś zanim dasz bana pójść na spcta i popatrzeć 2 -3 rundy czy gościu na pewno ma aima .

Opublikowano

Sejvi ok rozumiem czasem sie nie uda zrobić ss, ale wstawienie samego demo to nie rozwiazanie

Proszę o rozpisanie dema - obowiązek admina jakbyś zapoznał sie z regulaminem? mozesz? 

@EddYt 
co mnie obchodzi z kim był skonsultowany? bo Play jest nieomylny może? 

Demko rozpisz   i poza tym mogles na inny hosting wrzucic :) 

Opublikowano

Radioactive Niestety muszę się wypowidać bo to mój brat i on ma 9 lat. Jeżeli on by tutaj pisał, to byście go nie zrozumieli zapewne. Co do grafiki software na 100% nie gram ponieważ ta grafika tak razi , że mi by nie chciało się na niej  grać . A klasy niewidzialne czasami tak lamią że widac je z końca mapki. I nadal czekam na rozpisanie demka , a tymczasem admin sobie dobrze gra zamiast rozpisać .

Opublikowano

I po jaki grzyb wypowiadają sie tu osoby trzecie od tego my UB Team jesteśmy aby rozpisywać demka w dziale zgłoś czitera to my decydujemy kto ma bana a kto nie. Więc od teraz każdy kolejny post dostanie warna właśnie pobieam demko i za parę minut wydam werdykt końcowy !

Opublikowano

Niestety przedstawione przez ciebie demko nie jest wystarczające aby nanieść bana na gracza Btaman. Jest to mapka de_dust2_long jest w demku 1 bardzo dzwina akcja ale ona nie wystarczy. Widac kilka akcji słuchowych a także widoczność osób nie widzialnych na bardziej zaostrzonym obrazie więc nie ma ku temu podstaw aby bana nanieść, jednakże radzę objąć danego gracza obserwacją.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone / Dowody nie wystarczające

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.