syobkcaj- Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Nick:darki Imię: Kubuś. Wiek:Zaraz 16. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.101:27015/top_players/?query=darki - łącząc moje wszystkie nicki - będzie 20 godzin około, siedzę w sumie cały czas - w wolnym czasie oczywiście. Doświadczenie w byciu adminem: Miałem na ów serwerowni adminka - Mirage#2 ( Super serwerek :3 ). Więc myślę, że dam radę i spełnie dobrą rolę admina. Znajomość sourcemoda [w skali 0/10]:7-8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Do 4 godzin dziennie. Czy posiadasz mikrofon i przeszedłeś mutację?: Jasna sprawa. Kontakt (platforma): dc - darki#6478, steam. Steam ID: STEAM_1:0:162174102 Dlaczego Ty? Dlaczego ja? Pytanie chyba najważniejsze stąd, patrząc chociażby na pisownię niektórych adminków tutaj. Ja jestem konsekwentny, a o to tutaj chodzi, nie ważne czy kolesiostwo, czy też nie. Jak dobrze wiemy na serwerze jest sporo dzieci, które po prostu potrzebują atencji - krzycząc chociażby ( xD ) Czy posiadasz konto prime? [TAK/NIE]:Tak. Akceptujesz wszystkie regulaminy [TAK/NIE]: Tak. Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów [TAK/NIE]:Naturalnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WP ME Kostek Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Bardziej na tak +wiek +doswiadczenie +Ogarnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapi4k Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 +wiek +konsekwentny +doświadczenie +znajomość komend +gracze go lubią Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImFoldii Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 -kultura (latwo dajesz sie sprowokowac) -spiewa co 10 min +czas ktory spedza jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 +wiek +Doświadczenie +Potrafi używać komend Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sponsor CHerbatniK Posted February 1, 2020 Sponsor Share Posted February 1, 2020 - wiek + doświadczenie + był u nas adminem Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Kocham was, gracz obraża połowę serwera. Dostaje muty za obrażanie, a wy dajecie piękne TAK. Połowa nawet nie grała z nim. Odrzucone. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Podanie zostało odrzucone Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erwin Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 /// https://banserwina.xaa.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:162174102&advType=steamid&Submit No więc tyle ;) 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted August 25, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted August 25, 2020 Temat został przeniesiony do archiwum! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts