Potato2k20 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Witam bardzo serdecznie cala administracje serwera BaseBullider. Mam drobna prozbe prosze o ub uzywalem wspomagacza zwanego autobh (przyznalem sie do uzywania tego heat'a) jest mi z tym bardzo zle i bardzo tego zaluje i obiecuje ze nigdy wiecej nie bede heatowal na tym serwerze jak i innych tego typu. Na serwerze panowala wspaniala atmosfera i chcialbym sobie jeszcze troche pograc. Sam sie przyznalem nikt mnie do tego nie namawial. Prosze o przychylnosc i pozytywne rozpatrzenie mojej wypowiedzi . Pozdrawiam Nick w grze: Potato2k20 G4Skins.com Skerowane do serwera: ★ BASEBUILDER ★ ip 91.224.117.62:27135 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted February 1, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 1, 2020 Zły dział, brak wzoru, kompletnie pomieszałeś.. Leci do kosza, napisz temat w odpowiednim dziale i zastosuj się do wzoru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved clouud Posted February 1, 2020 V.I.P Donor Deserved Share Posted February 1, 2020 Temat został przeniesiony do kosza! Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts