Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka moich prac, liczę na konstruktywną krytykę  :D 

Sygnatury:

1. J5JsGQs.png

2. 1pfTZDA.png

3.4ct7Xnr.png

4. OrzdkgK.png

5. Aaddqzw.png

6. HpXqoQ4.png

7. MVThKg4.png

8. bebHjSf.png

9. 2iYXhZq.png

10. yVPxJnp.png

11. AyhMYd2.png

12. N4tEvFn.png

13. bIwAUWl.png

14. lAadIVS.png

15. xpw7665.png

16. L33J4O2.png

17. Rng5MAr.jpg

18. p2Df2Io.png

19. VMJTjQo.jpg

20. wX0wuyb.png

21. A61XH2q.png

22. RLruHFz.png

23. YZ3nuFE.png

24. RQuM2YL.png

25. 37p6qkY.jpg

26. VkxTNyx.png

27. XinKD9d.png

28. px23Uuu.png

29. 3GGxZRz.png

30. Yw5IPgO.png

31. 0MkUHaS.png

32. HU7mYV8.jpg

33. ZJKFB2x.png

34. 76qCdcB.jpg

35. ITKDnfx.png

36. y1Xh6Ae.jpg

37. KJ99iZM.png

38. XXPbIX8.jpg

39. MVcOtoT.png

40. sCmXeZW.png

41. 9ELbLle.jpg

42. 3EIzGyO.png

43. qnnUcCY.png

44. QwlgPfT.jpg

45. SF9wiQm.png

46. c3z7xW8.png

47. YrysCjI.png

48. UKuckg6.jpg

49. x7ZV60k.jpg

Inne:

50. MC4LY8h.jpg

51. EelI8jn.jpg

52. ooIC4EZ.jpg

53. q6FcR4F.jpg

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Trochę numerów tu wymienię XD, ale powiem tak: 1,2,4,5,6,7,9,10,11,14,15,20,29,30,37, 42,49,50,52,53 - te prace to moim zdaniem po prostu totalny kozak. Jestem pod wrażeniem przede wszystkim sygnaturek, niektóre naprawdę wychodzą ci bardzo dobre, ale akurat nad avatarami na Twoim miejscu bym jeszcze troszkę poćwiczył. Sam pewnie nie zrobię lepszych, ale jeśli mam być szczery, to jakieś 2/5 avatarów po prostu mi się nie podoba :/ Nie bierz tego do siebie, ja Ci tylko przedstawiam mój gust. Znajdzie się ktoś, kto pomyśli, że któryś z nich, który akurat mi się nie podoba, jest zajebisty, więc nie ma się czym przejmować! Na koniec: nie jestem żadnym grafikiem i mało się na tym znam, ale postaram Ci się dać jakąś podpowiedź, czy radę. Spróbuj poćwiczyć dobieranie idealnie pasujących czcionek do danych grafik. Większość twoich prac mi się podoba, ale te, które akurat nie przypadły mi do gustu, to wyróżniają się właśnie napisami, czcionkami, wyrazistością i zgraniem z pozostałymi elementami. Oczywiście nie przestawaj, bo idzie Ci wręcz genialnie! Jestem pod wielkim wrażeniem jakości prac, leci wieeelki plusik. :default_wink:

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

No muszę przyznać, że jednak fotografia wychodzi Ci jakieś 1000x lepiej, ale fajnie, że próbujesz się odnaleźć nie tylko w fotografii. Niestety ale jestem nauczony trochę innych technik, prace mogą się podobać osobom które nie mają pojęcia o aspektach technicznych i trendach. Dla mnie 90% tych prac jest słaba/średnia - będę tłumaczył to sobie w ten sposób, że "takie były wytyczne". 8 i 16 mają/miały potencjał do fajnej rozbudowy. 

Ostatnie prace - podwójna ekspozycja, technicznie poprawne, a spróbuj wyciąć trochę elementów z tła, by kształt miasta wychodził z głowy? Dodaj jakiś mały "efekt brudu/grunge" pod tym, dodaj parę delikatnych chmurek i mamy jedna z lepszych prac jakie widziałem. 

Jak coś służę pomocą i możesz śmiało pisać na pw o rady. Nie poddawaj się, próbuj dalej. 

• Uwielbiam 2
  • 4 lata później...
  • Zasłużony
Opublikowano

Temat został przeniesiony do archiwum!

Od ostatniego wpisu minęło co najmniej 14 dni.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.