Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Kacper

Zgłaszanie braku możliwości wyrobienia minut.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie możecie zgłaszać swój brak możliwości wyrobienia minut lub krótkie nieobecności na serwerze.

Wzór:

Czas nieobecności:
Powód:

• Lubię to! 1
Opublikowano
Czas nieobecności:Powiedzmy, że do końca tygodnia
Powód:Złapała mnie choroba, nie mam siły aktualnie się podnosić z łóżka a co dopiero siadać do Grania, jeżeli stan na dniach się poprawi Edytuję post bądź poinformuję w prywatnej wiadomości, że jest już wszystko okej
Opublikowano (edytowane)

Czas nieobecności : ostatnie dwa tygodnie, widać po GT

Powód Ja bardzo przepraszam za moje GT ostatnio... ale nie pije od nowego roku i zapier**** na dwa etaty... nie chce rezygnować, urlopu też nie chce, postaram się wyrabiać te godzinki już od tego tygodnia... nie miałem wolnego dnia od 4 stycznia.... taka chora głowa że albo melanż co weekend albo praca do oporu ( melanż = dużo grania na kacu xD ) - praca = zmęczenie.... postaram się wykręcać chociaż to minimum, jak nie dam rady to sam zrezygnuje... takie życie... chociaż długo już tu adminuje i szkoda mi będzie, dlatego na spokojnie wole się wytłumaczyć... pozdro

Edytowane przez whoyouareman
  • Premium
Opublikowano
Czas nieobecności: Do 9 Lutego
Powód: Szkoła się zaczyna, mam wielkie zaległości, muszę się coś pouczyć żeby nie wyszło że nie zdam.
Opublikowano
Czas nieobecności: do poniedziałku, jak się nie poprawi to edytuje 
Powód: rozchorowałem się i nie dam rady grać
Opublikowano
Czas nieobecności: Do 10.02 lub dalej
Powód: Chwilowy brak chęci do gry + nadmiar innych spraw.
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
Czas nieobecności: do 19.04
Powód: brak chęci do gry, problemy z internetem
Edytowane przez Huragan
  • 3 tygodnie później...
  • Donator
Opublikowano
Czas nieobecności: do 8.05.2020
Powód: Brak chęci do gry. Muszę odpocząć w Adminowaniu. Dużo obowiązków w pracy. Brak wyrobienia godzin W Cs-sie.
Opublikowano
Czas nieobecności: do 10.06
Powód: Brak czasu na grę. Nieobecność dosyć długa, dlatego śpieszę z wytłumaczeniem. Ze względu na koronawirusa na studiach zmienili mi formę zaliczenia ćwiczeń i przedmiotów ze standardowego kolokwium/egzaminu na esej. Łącznie mam do napisania 9 prac, które mam oddać na początku czerwca. Przy tak krótkim czasie na napisanie tego wszystkiego z przykrością muszę stwierdzić, że nie będę w stanie wyrobić normy czasowej. Pewnie raz na jakiś czas wpadnę na kilka minut (w zależności od tego jak mi będzie szło pisanie ) ale w obecnej sytuacji nie będzie to na pewno 6 godzin tygodniowo.   
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czas nieobecności: 19.06

Powód: Maturka 2k20, praca, przygotowanie do maturki i siłownia i klapa z czasem aktualnie.

• Przykro mi 1
  • Donator
Opublikowano

Czas nieobecności: 03.06.2020 - 12.06.2020 
Powód: Problem z internetem oraz zmiana światłowodu. Oraz mam dodatkową robotę  wliczając ją w pracy. Godziny, nie mam jak je wyrobić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Czas nieobecności:od 18.06.2020  do 25.06.2020
Powód:Problemy z internetem:C
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Brak możliwości wyrobienia 360 minut tym tygodniu 29.06.2020 zgłaszam tak późno bo miałem nadzieje że wyrobię godzin w tym tygodniu jestem tylko wstanie 3 godzin wyrobić.

Powód: Spędzenie więcej czasu z synem, opiekowanie się synem,sprawy medyczne syna, praca,obowiązki domowe i wiele więcej spraw na głowie oraz trochę brak chęci granie w csgo. 

• Przykro mi 1
Opublikowano
Czas nieobecności: do 20 lipca
Powód: Wyjeżdżam do Krynicy na wakacje 
  • 2 tygodnie później...
  • Donator
Opublikowano
Czas nieobecności: do 31 lipca
Powód: Remonty w domu + wakacje. 
  • Przykro mi 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czas nieobecności:od 28.07 do 07.08 lub dalej nie wiadomo co tam zrobią. 
Powód: Mój magiczny 240 hz monitor przestał być taki magiczny i jest u "mechanika"

• Haha 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Czas nieobecności: od 30.07 do 16.08

Powód: Aktualnie ciągle robota + treningi personalne i własne, 8 wyjazd na uro a następnie wyjazd do Krakowa i Energylandia

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.