Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: weekly

Nick admina banującego: Clixxu

Data/Mapa: de_mirage

SteamID: STEAM_0:0:518112445

Serwer (mod):     Only mirage               

Opis sytuacji:

Wycinek z konsoli: - 

Witam,nie wiem od czego mam tak naprawdę zacząć ale myślę,że zacznę od pierwszego i bardzo kontrowersyjnego dla mnie tematu. Mianowicie,zostałem zbanowany po rozpisaniu demka ( nie wiem kogo rozpisze to co dostałem w wiadomości prywatnej ), ale również dostałem informację że dostałem bana za niejakiego pana '' Mentosa '',gdzie nigdy nie miałem do czynienia z takim człowiekiem,nie znam jego przeszłości na tej sieci,zostało znalezione jakieś IP i hosty,o których pierwszy raz słyszę! Mam nowy komputer,świeżo go kupiłem i nie rozumiem co do argumentu IP i hosty.

Rozpisane demko: 

Cytat

5:20 Nie mogłeś wiedzieć, że jest w leaderze, a jednak rzuciłeś tam pyre. Równie dobrze mogłeś ją rzucić do okna, ale wiedziałeś, że ktoś tam jest, więc wniosek nasuwa się sam.
5:34 dziwny skok celownika
5:39 to samo co wyżej
7:56 skok celownika przez ścianę na typa na ninj'y
9:47 180 stopnii i idealny frag, mocny.
11:15 celownik przez boxy an typa na gali
11:25 skok celownika na typa w oknie
13:25 celownik po ścianach, pewnie myślałeś, że ktoś jest w konekcie a tak naprawdę był gdzieś na A.
14:35 widziałeś typa w oknie, więc nagle się zatrzymałeś i udawałeś, że sprawdzasz miejscówki.
14:55 celownik przez ścianę na typa na gali.
15:55 skok celownika, przy twoim pestkowaniu to najlepiej widać
16:23 widziałeś, że typ biegnie to wyczekałeś na niego
16:30 skok celownika ponownie
17:10 celownik po modelu przez ścianę
18:35 przez smoła celownik na typa i ez kill ;>
18:40 eleganckie fragi na legicie
20:07 nie miałeś infa, nie patrzyłeś side'a tylko od razu w pałac, bo tam ktoś był
21:35 nie widziałeś, że gościu przebiegł na tetrisa, ale jednak olałeś rampe i byłeś tam wcelowany, bo widziałeś typa
24:00 idealnie celownik od razu na lewą stronę i ,,piękny frag"
27:35 nie mogłeś widzieć, że typ wskoczył na krzesło, więc dlaczego nie próbowałeś go skanować przez ścianę tak jak wcześniej tylko od razu zacząłeś strzelać tam

5:20 - pierwszy żart od strony rozpisującego ( 5:11 jest powiedziane przez gracza o nicku Gonzo,że przeciwnik jest w leaderze - normalna sytuacja )

5:45 - gdzie tutaj widać dziwny skok celownika jak ten strzał nawet nie był w jego ciało to raz,dwa zwykła panika ( spodziewałem się gościa w oknie,a wychylił under zwykła reakcja po ujrzeniu przeciwnika )

5:39 - gdzie tutaj jest jakikolwiek przeskok celownika?Ten strzał jest dwa metry nad głową XD!

7:56 - sprawdzam '' FireBoxy '' chłopa nie ma sprawdzam jedynki chłopa nie ma zwykły zbieg okoliczności ( dodatkowo jest mnóstwo demek mojej gry i można ujrzeć tam identyczne sprawdzenie tych dwóch pozycji,

9:47 - chcę wychylić jungle i nagle dostaje plecy nie wiem skąd to logiczne,że szukam przeciwnika celownikiem,a że weszła randomowa głowa i ty uważasz to za mocne?Śmiech na sali..

11:15 - w tym momencie widać jak podskoczył mi ping i mnie przesuneło w bok po czym zwykły pick na shorta gdzie chłop i tak stał na skrzynce i go zobaczyłem dopiero jak uciekał w stronę smok'a ( kolejna normalna zagrywka ) 

11:25 - leci kilka strzałów we mnie ze strony okna,a jednocześnie strzelam się z chłopem na shorcie to jest chyba logiczne,że zareaguje w taki sposób zwykła panika,

13:25 - co to jest w ogóle za argument???w momencie pickowania na mida sprawdza się i conekt i okno,a że demko jest ścięte to widać,że pikuje normalnie konekt nie widać tam żadnego mierzenia na typa XD

14:35 - po raz kolejny normalne sprawdzenie okna,i znowu mówię jest mnóstwo demek na GOTV gdzie identycznie sprawdzam okno i chłopa tam nie ma?To też uważasz za większe pole widzenia?

14:55 HA Ha Ha to już totalny żart widzę,że nie ma chłopa edwart pikuje ławkę gdzie zazwyczaj stoi AWP,a że gość który nie myśli biegnie z kosą na shorta to ja tu nie widzę jakiegokolwiek wallhacka,

15:40 - apropo twojego argumentu '' 7:56 '' sprawdzam tak samo miejscówki i dodatkowo leci granat ( żenada z twojej strony )

15:55 - normalne pestki nie widzę tutaj żadnego skoku celownika nawet na spowolnionym tępię ( sprawdzaj dokładniej takie demka jak je rozpisujesz :) )

16:23 - kolejna informacja co do kilkunastu demek na GOTV,bardzo często pikuje w taki sposób '' Car'a '', dodatkowo widać tutaj że w ostatniej mili sekundzie ruszam się ale ujrzałem typa ( a no i może dodamy tutaj aimbota bo była pestka?Kompromitacja )

16:30 - gdzie tutaj widziałeś jakiś przeskok celownika? Hahah chłop nic nie dostał celownik gdzieś w nogi,a Ty mi tu mówisz o przeskoku celownika XD

17:10 - nie wiem jak Ty tutaj zauważyłeś,że jadę po nim celownikiem XD

18:35 - od samego wyjścia przez smoke'a widać że mój celownik jest kierowany w stronę schodów,a akurat gość skakał tetris ( słaby argument )

18:40 - normalne fragi ( demka są zlagowane i nie można ich brać pod to,że gość reaguje daje głowę,a ty mi tu mówisz o jakimś legicie ) ( mimo wszystko +/- głowy jak głowy )

20:07 - słucham? jakie wcelowanie Ty tutaj widzisz?Przecież jasno i wyraźnie widać na demku,że go widziałem kątem oka :default_happy:

21:35 - odrazu po wychyleniu na rampę widać gościa na tetrisie ( problem ze wzrokiem ? ),

24:00 - po raz kolejny brak wzroku?Wychyliłem wcelowany w lewo widać było,że gość skoczył na boksach i odrazu wcelowałem się w prawo ( po raz kolejny normalny frag )

27:35 - ??? normalna potyczka z typem?? Jakiś żart?

Nie wiem co mam sądzić o tym demku?Dosłownie tutaj jest normalna gra,analizowałem ją również z kilkoma innymi osobami z tej sieci,które grają tutaj dość długo i nie widzą tutaj żadnej jakieś nie czystej gry tak samo nie rozumiem tego co napisałem na samym początku.Proszę o wyjaśnienia i również mogę prosić o rozmowę z Opiekunem,panem nieznajomym dla mnie który mnie zgłosił.

Z mojej strony to wszystko proszę o dokładne sprawdzenia demka przez osobę wyższą niż tą która mnie zgłosiła. Do usłyszenia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.