Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
NaxonPL

Jak byś damianciu czytał pv to byś wiedział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Generalnie damianciu jak byś czytał pv na steam to byś wiedział o co chodziło z kickiem i powodem ":)" ale widzie że tu odpisujesz i się zaskoczylem wie.wujasnie z ":)" sytuacja była taka że komenda slay mi nie działała to powiedziałem że dam kick to było pierwsze. Po drugie 3. 5 godzin em demka a były tam takie sytuacje jak gracze zaczęli wsyzskto i wszystkich wyzywać bez powodu pewnie. Nie więc się nie dziw że mi nerwu puściły i tak nad używam słowa "kur"  a i te logi  już pisałem jak byś był sam na serwerze gdzie robią patologię wyzywają i siedzą na afk to też byś miał tak dużo w logach  a i generalnie nwm skąd ty masz wiadomości z moich prywatnych podkreślam, prywatnych wiadomości poza serwerem  po za na serwerze tak się nie odnosiłem i ja też ma. Takie wiadomości innych adminów. O lepsi nie byli 

Edytowane przez NaxonPL
  • Haha 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.