Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick admina banującego: ωєєкℓу

Data/Mapa: de_mirage

SteamID: STEAM_1:0:180081590

Serwer (mod):   only mirage                         

Opis sytuacji: Dostałem bana za wh. Tylko tyle mogę tu napisać bo nie wiem za jaką akcje dostałem 

Wycinek z konsoli: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

Tym razem proszę o Dokładne zrozpisanie demko przez opiekuna 

Opublikowano
Cytat

Tym razem proszę o Dokładne zrozpisanie demko przez opiekuna 

Nie wiem, czy chodzi CI o OP UBT, czy OP serwera, ale tak, czy siak, nikt nie będzie weryfikował inaczej, niż po akcjach, które rozpisał admin. Więc do tych się odniosę niżej.

Cytat

16:50 - Dziwne mierzenie przez ścianę gdzie na demku '' scope'a '' nie słychać,

16:55 - Skąd info bo nie wiem?Na demku nie słychać żadnej informacji,że przeciwnik tam jest a zoom mimo wszystko tam jest,

17:00 - Skan tak o?

17:08 - znowu?

17:40 - na pewniaka wchodzimy B appsy po co cokolwiek sprawdzać (żenada ),

17:45 - na kosie do kuchni,

o ile te jakieś mierzenia, można wytłumaczyć, tak te fenomenalne scope'y w boxy na A, to fenomen. 3/4 celne, jeden noscope, który zjadł 2/3 hp dla gracza za nimi.

nie sprawdzasz miejscówek, to fenomenalne wejście na B ze spojrzeniem tylko krzesła po prawej stronie, nie sprawdziłeś ninje'y, a równie dobrze mógłbym tam siedzieć jakiś vip. 

tak samo w kuchni, na pewniaka z kosą. Skąd pewność, że nikt z awp nie stał i nie patrzył apartów?

nie skupiasz się na pozycji x i y, tylko na x, nie bierzesz pod uwagę, że na y może ktoś być.

kilka nienaturalnych mierzeń i ruchów celownika, liczne ustawki pod przeciwnika.

po naradzie z członkami UBT, którzy nie brali udziału we wcześniejszej rozpisce, niemalże jednogłośnie stwierdzamy, że demko jest spalone, a ban słuszny.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.