Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Co wykonać?: Sygnatura.

Napisy: cloudn
Informacje Dodatkowe: Nie pogardzę gifem.
Tematyka: - (według uznania).
Wymiary: Jakieś 600x300, coś w tym stylu.
Link pomocniczy: -

Dobra, raczej nie będzie kolejnych prac, więc wypowiem się teraz, ale z drugiej strony chciałbym jeszcze poczekać z tematem do jutra. Jeśli chodzi o te wszystkie prace, to bardzo chciałbym pochwalić @ czaki jak zwykle @ DarkAng3l!. Ich prace podobają mi się najbardziej i jutro prawdopodobnie wybiorę jedną z ich prac. Poza tym, bardzo mi się spodobały prace @ majqeśi @ Wiro10, dobra robota! Oczywiście @ Joker BlantomaNi @ hsmonst3rteż są niezłe i pewnie gdyby nie mój gust, to większość by je polubiła, ale po prostu nie podchodzą mi kompletnie :/ Auta - totalnie nie mój klimat XD. Dobrze o tym wiem, że nie podałem tematyki ani nie sprecyzowałem, jaka to ma być praca, to nie wasza wina panowie, i tak jestem pod wrażeniem.

Od razu dziękuję wszystkim za poświęcony czas i starania. Skoro nie wiem jak się odpłacić, a teraz większość takowe działania podejmuje, to każdy, kto zrobił dla mnie pracę dostaje po 3 punkty reputacji. Jeszcze chwilkę poczekam i jutro praca, która moim zdaniem będzie najlepsza otrzyma tych punktów 8.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.