Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

1243397764_PODLUP1.png.de780ea4a13c6b624a18cc7404e5c1e3.png

Cześć katy!

Witam Was w kolejną środę, czyli dzień, w którym ukazuje się cotygodniowe wydanie serii Pod lupą.

Pod szkło powiększające Naszych katów trafiła dzisiaj kobieta, właścicielka serwera TS3 - @ Zdolna..

Nigdy nie miałem okazji porozmawiać z Nią, ale po kilku rozmowach na ChatBoxie wydaje się być przyjazną i miłą osobą :)

Mama? Jak mama - super osoba, zaradna, miła do której mam w pełni zaufanie. Czasami troszkę stanowcza, lecz z dobrym skutkiem. ;>

Marlena wydaje się być sympatyczną osobą, pomocną i stanowczą. Czasem jednak za bardzo bije od niej atencja i chęć bycia w centrum uwagi.

Marlenka jest pracowitą osobą o podłym charakterze. :D

Mądra i piękna - a to się rzadko zdarza. No i ta jej polszczyzna... Miód malina.

Mało mi znana "kumpela", co oczywiście kiedyś trzeba będzie poprawić. Ogólnie bardzo przyjemny charakter, miła.

Gadaliśmy trochę, spoko kobitka. Jak chce, umie być bardzo miła ^^.

Zdolna jest bardzo tajemniczą osobą. Za jej niewinnym wyglądem kryje się prawdziwy demon. Ci którzy tego doświadczyli wiedzą z kim mają do czynienia.

Zdolna to miła, konsekwentna, pomocna i bezstronna osoba, często (ale nie zawsze! XDDD) chętna do działania

Zbyt atencyjna, pewnie przez brak pewności siebie. Wydaje się miła, ale nieraz widać, ze to nie jest szczere.

• Lubię to! 8
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

O kurde. :D

Powinnam częściej się udzielać, może w końcu uzyskam moją upragnioną atencje. :D 

I wcale nie jestem leniwa! Po prostu Netflix sam się nie obejrzy.. XD 

Z łatwością mogę rozróżnić, kto i co napisał przez co robi się milej na moim podłym serduszku. :D Dziękuję wszystkim za swoje wypowiedzi i Marcie za wykonaną pracę. :cat3:

Chciałam pozdrowić mojego syna @ Jase, wybacz mi za moją ostatnią stanowczość. XD :serduszka:

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.