Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Jack

Nick admina banującego: Damianciu

Data/Mapa: 11.01.202 Mirage

SteamID: STEAM_0:0:128078150

Serwer (mod): Mirage #2                  

Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze i widzę gracza o nicku Kubica420 gracz ten wydawał mi się podejrzany ponieważ czasem miał dziwne akcje, a to jest nowe konto. Zgłosiłem to na u@, a owy admin nic z tym nie robił, ale graczy gagował itp, zgłosiłem ponownie to adminowi na u@, a owy admin stwierdził, że mu rozkazuje, a myślałem, że po prostu nie widział u@ lub był czymś innym zajęty. Powód bana jest taki " Ogarnij się i nie mów mi co mam robić / nie spam na u@ " Nie złamałem w żaden sposób regulaminu ponieważ czy wysłanie dokładnie 3 wiadomości przy czym pierwsza była jakieś 2  rundy wcześniej, a kolejne 2 właśnie przed dostaniem bana to już jest uważane za spam? Przepraszam bardzo nie spamowałem, bo jak dla mnie to nie jest spam przy czym owy gracz dalej gra na serwerze, a jego main acc nie zostało do teraz sprawdzone. Przypomnę tylko, że zgłaszałem już jedną osobę, która na mainie ma VAC bana i została zbanowana właśnie na owym serwerze.

Wycinek z konsoli: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:128078150&Submit

/edit

Dobrze, ale dalej nic nie zrobiłeś w tym kierunku, więc chyba u@ nawet nie jest potrzebna skoro jest olewana.

/edit

@ Damianciuzrobiłeś więcej tak? Ciekawe w jaki sposób nie zapytałeś się owego gracza nawet o maina przy czym jego statystyki i czas jaki on już gra na serwerze wskazują bardzo dużo i nie tylko jedna osoba potwierdzi Ci to, że właśnie ten gracz jest podejrzany. W przypadku ScreaM'a było to samo i jakoś dostał bana za czitowanie.

/edit 

@ Damianciu mogę porównać swoją ilość banów do Twojej więc nie masz się czym szczycić, bo też tutaj byłem adminem i na takie konta zwracałem szczególną uwagę, więc naprawdę bansa mi nie musisz pokazywać. W kierunku mojego zgłoszenia na u@ nic nadal nie zrobiłeś, a gracz pewnie biega na serwerze. Po co są admini skoro i tak gracze muszą demka rozpisywać aby ktoś dostał bana?

• Inwestor
Opublikowano

Nie będziesz mi mówił co mam robić na u@ + spam zasłużyłeś na bana nie jestem twoim psem na posyłki.

Ja widzę wszystko uwierz mi.

@ Jack zrobiłem więcej niż Ci się zdaje.

@ Jack jak nadal myślisz że nic nie robię to sobie sprawdź bansa.

Ja ludzi nie pytam o staty tylko go oglądam także wiesz.

https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=122&advType=admin

Pozdrawiam i miłego dnia!

Opublikowano

Sprawdzam logi i sprawa wygląda następująco:

@ Damianciu ogarniał w tym czasie (co widać po banie) innego cheatera, który wyleciał z banem (https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:528687324&advType=steamid) po czym leci chociażby taki tekst:

L 01/11/2020 - 16:45:47: [basechat.smx] "JACK<529><STEAM_1:0:128078150><>" triggered sm_chat (text  Zajmij się cziterem który lata na new acc)
L 01/11/2020 - 16:45:54: [basechat.smx] "JACK<529><STEAM_1:0:128078150><>" triggered sm_chat (text  Bo to nie jest norrmalne)

Jeśli kogoś zgłaszałeś, to cierpliwie poczekaj. Zadajesz durne pytania (dalej):

L 01/11/2020 - 17:37:42: [basechat.smx] "JACK<603><STEAM_1:0:128078150><>" triggered sm_chat (text  Mam takie pytanko Kubica420 był sprawdzany?)
L 01/11/2020 - 17:37:48: [basechat.smx] "JACK<603><STEAM_1:0:128078150><>" triggered sm_chat (text  Pod względem konta z mainem?)

Masz kogoś na dowód z mainem i posiadaniem VAC'a na ów koncie? Nie, więc co ma pytać? 

48 minut temu, Jack napisał:

@ Damianciuzrobiłeś więcej tak? Ciekawe w jaki sposób nie zapytałeś się owego gracza nawet o maina przy czym jego statystyki i czas jaki on już gra na serwerze wskazują bardzo dużo i nie tylko jedna osoba potwierdzi Ci to, że właśnie ten gracz jest podejrzany. W przypadku ScreaM'a było to samo i jakoś dostał bana za czitowanie.

Teraz się cieszę, że zrezygnowałeś z istną xD. 

Skarga odrzucona. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.