Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Co wykonać?: Zdjęcie tytułowe na forum.

Napisy: cloudn
Informacje Dodatkowe: Fajnie jakby grafika była ruchoma, miała jakieś japońskie znaki albo słowa, uwielbiam też grafiki z anime, więc naprawdę będę zadowolony jeśli jakąś zobaczę.
Tematyka: Coś mrocznego (najlepiej z dodatkiem krwi, nietoperzy, przemocy czy coś w tym stylu - nie pytajcie XD).
Wymiary: Nie wiem jakie tam są, najlepiej żeby idealnie pasowały pod zdjęcie tytułowe na forum.
Link pomocniczy: Klik

Od razu też wspomnę - zdjęcie tytułowe, to w moim przekonaniu chodzi o "tło" podobne do banneru na youtube, przepraszam, że źle się wyraziłem XD. Również, dziękuję za prace, ale chyba jeszcze poczekam na inne (jeśli w ogóle będą).

Edit: Generalnie jestem bardzo zadowolony z tych dwóch prac autorstwa@ DarkAng3l!. Naprawdę doceniam i jestem pod wielkim wrażeniem twojego poziomu tworzenia, oczywiście jedną z nich ustawię sobie na sygnaturkę, dziękuję Ci bardzo! :serduszko: Poza tym, spodobały mi się też prace @ Joker BlantomaN, zapiszę je gdzieś na przyszłość. Ale dziękuję również każdemu za starania i czas, który poświęciliście.

Temat zamykam i przenoszę do zleceń zrealizowanych.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.