Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: PichuMlg

Nick admina banującego: Sebek18

Data : 04.01.2020 13:44

SteamID:  STEAM_1:0:527143081

Serwer (mod): ██ Katujemy.eu | Arena 1v1 • 128 TR • !w...

Wycinek z konsoli: Disconnect: <font color='#ff8300'>Zostałeś zbanowany na tym serwerze.</font><br />Długość: <b><u>10080 minut</u></b><br />Wygasa: <b><u>11-01-2020 13:44</u></b><br />Admin: <b><u>Sebek18</u></b><br />Powód: <b><u>reklama haxow</u></b>.

Opis sytuacji:

Zwyczajnie grałem na serwerze, w którymś momencie jeden z graczy serwera powiedział na voice że ktoś ma cheaty. Ja jako że mam zbindowaną frazę "KAZACHSTANHACKEZ.kz NEVER VAC ON PRIME AND YOU KNOW!" wysłałem ją prześmiewczo. Jest to fake strona przy wyszukaniu jej w google jest niedostępna, uważam iż ban jest lekko nie słuszny ponieważ nie zostałem ani ostrzeżony ani uprzedzony że nie można wysyłać takich linków a bana dostałem od buta. Jeśli jest cień szansy na dostanie unbana byłbym bardzo wdzięczny. Mogę obiecać że nie wyślę więcej na waszym serwerze takiego linku. Liczę na szybką odpowiedź, Pozdrawiam Pichu :) 

Opublikowano
Cytat

9. Zakaz reklamowania stron oraz serwerów.

Wygląda to na reklamę strony z haxami

Cytat

9. Reklamowanie cheatów - Ban ~ 7 dni.

Według taryfikatora jest to ban 7 dni 

Miłego dnia 

Opublikowano

Zrozumiałem że jest taki punkt w regulaminie ale myślę że 90% graczy nie czyta regulaminu jak wchodzi na serwer tym bardziej że mnie nie ostrzegłeś przed daniem bana że nie można wysyłać takich linków myślę że mógłbyś przymknąć oko tym razem gdyż obiecuję ci że sytuacja się nie powtórzy a strona była fake-owa :) 

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.