Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: artur z sanoka

Nick admina banującego: kazuma kei sousuke

Data/Mapa: 26 grudnia 2019 / mapa zm_dust2_2k1500

IP/SteamID:  'STEAM_0:0:49525760

Serwer (mod): Zombie Plague                           

Opis sytuacji: gralem nemesis ,niewiem z co ten ban,moze dlatego ze gdy sie rodzilem lecialem jakby z nieba i ide a po chwili sie znowu rodze w jakims innym miejscu lece z gory w dol i tak w kolko.To samo mam u was na mapie awp_india.Tez rodze sie lece z gory w dol ide kawalek i po chwili znowu rodze sie gdzies u gory i lece w dol.To jest chyba jakis bug poprostu.Gram czysto w dodatku mam steam. P.S mam jakis 1 screenshot zrobiony przez admina.Sam admin w poprzedniej mojej prosbie napisal post ze pierwszy raz widzi taka sytuacje.Kiedys na innym serwerze tez tak mialem ze respilem sie wysoko w kacie ide a po chwili juz przenosi mnie w inne miejsce i tak w kolko,u was na awp india tez tak mnie przenosi.Niech HEAD ADMIN sprawdzi logi ile ssow mi zrobil admin bo ja mam 1 screen zrobiony a tak apropo to juz kiedys dawno mialem podobna sytuacje ze admin banujacy zrobil m issy a mialem tylko jeden i on przyznal ze tez mial 1 a nie 5...

Wycinek z konsoli: [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Kazuma Kei Sousuke[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu[AMXBans] Powod: 'Czitujesz.'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:49525760'[AMXBans] Twoje IP: '185.38.225.57'[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Screenshot taken on player artur z sanoka (185.38.225.57) 26.12.2019 - 16:40:22by admin Kazuma Kei SousukeKicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

Link do tego 1 skrina  https://www66.zippyshare.com/v/e3sWtYXI/file.html

sprawdzcie w gametracker ile juz u was gram na zombiemodzie i zawsze gram czysto wszedzie

TEN KAWALEK WYCINKA Z KONSOLI TO NIE JEST DOWOD NA 1 SS ? MOIM ZDANIEM WLASNIE TAK

===============================================[AMXBans] Screenshot taken on player artur z sanoka (185.38.225.57) 26.12.2019 - 16:40:22by admin Kazuma Kei SousukeKicked by Console

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.