Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: cloudn

Opis sytuacji: cloudn zwyzywał moderatora i opiekuna(IMean'a), obraził także tik3r'a na chatboxie

Powód: Moderator nie może wyzywać.

Dowody: Screeny

81240680_840161476420740_1342946405563498496_n.jpg

81639696_503058433897257_5525465006713339904_n.jpg

EDIT:

@ Awika. A co ja mam związanego z wstawieniem tego nagrania? Nie wiedziałem, że nagranie zostanie opublikowane na forum :)

• Lubię to! 5
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Chciałabym tylko wspomnieć o tym, że bez żadnego pozwolenia umieściliście nagranie, na którym jesteśmy. To jest odpowiednie zachowanie? Nie sądzę.

Rozumiem, śmieszki śmieszkami, ale bądźmy szczerzy, sami prowokujecie, a potem jeden z Was składa skargę? Nie mam słów, to chore.

• Haha 7
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Rozumiem całą sytuację i pomijając to, że jest sylwester i chyba każdy wie w jakim stanie jest większość z nas aktualnie, to jestem gotów ponieść konsekwencje i wiem, że zachowałem się niestosownie. Pozdrawiam

@ Pyriusz Blackdobrze o tym wiem. 

• Przykro mi 1
Opublikowano

@ cloudn nawet jeżeli zostałes sprowokowany nie daje Ci to powodu do ublizania/obrazania drugiej osoby, posiadasz Moderatora więc zachowuj sie odpowiednio do posiadanej rangi. Zostajesz nagrodzony +1 za obraze, warna mozesz odpracowac badz uzyc przywileju VIP'a. Na przyszlosc zachowuj sie z rozwaga. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.