Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:WooPeer "Brat Jorge"

Nick admina banującego:KieVo

Data/Mapa:28.12.19/Cache

SteamID:STEAM_1:0:242270564

Serwer (mod):5 MAPS                              

Opis sytuacji: Więc tak gramy se z kolegą on był w przeciwnej drużynie dał mi info gdzie idzie ct ja napisałem na chcacie (informując aby mu dać bana) a Admininstrator myśląc że informuje ich gdzie oni idą ZBANOWAŁ MNIE napisałem tak mniej wiecej "moj kolega dal mi info ze ct idzie na a xD"  Moim zdaniem nie byla to moja wina i kolega sam sie przyznal i powinien dostac bana.

Wycinek z konsoli:nie znalazlem nwm gdzie

Link do bana: https://banserwin.pl/index.php?p=banlist&searchText=WooPeer

• Lubię to! 1
Opublikowano

Siemka,

z mojej strony wyglądało to tak, graliśmy wtedy po stronie ct, po czym na starcie rundy napisałeś, dawajcie na A mam kreta w terro... Podałeś informacje naszej drużynie, żebyśmy udali się na dany bombsite, ponieważ jest słabo kryty. Nie powinieneś pisać takich rzeczy, ponieważ jest to podawanie info o drużynie przeciwnej. Twój kolega sam wczoraj się również przyznał, zgłosił i został ukarany banem. Dodam iż przyznał się, że to on Ci podał to info. Nie mieliśmy możliwości dojść do tego kim jest ten "kret", więc w tamtym momencie tylko ty zostałeś ukarany banem. Nie byłem, wtedy jedynym administratorem na serwerze, mogą to potwierdzić inni admini. Wraz z nimi dogadaliśmy się i wystosowaliśmy taką karę.

Z mojej strony to tyle.

Pozdrawiam serdecznie KieVo!

• Lubię to! 2
Opublikowano

&1.6 Na odwołanie się od bana gracz ma 24 godziny.

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.