Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Aa.msm [Gracz Counter Strik'ea 1.6 ]

Nick admina banującego:witek

Data/Mapa:de_dust2

IP/SteamID:STEAM_0:0:499650303

Serwer (mod):dd2#2                             

Opis sytuacji:admin bez zadnego ostrzezenia na @@ odnosnie fleshy, napisal na @@ do gracza, ze jeszcze jeden flesh i poleci sroga kara, po czym wstawilem sie za graczem napisalem grzecznie, zeby siedzial ciccho i nei naduzywal swoich praw bo ma jedna tabelke wiecej w grze, w nastepnej rundzie go zabilem na starcie i po tym ban, zapewne admin sie splakal bo go zabilem i dostalem bana za "prowokacje".

Wycinek z konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 57 minutes and 42 seconds bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick: Gracz Counter Strik'ea 1.6 
[AMXBans] Powod: 'prowokacja' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:499650303' 
[AMXBans] Twoje IP: '5.184.208.216' 
[AMXBans] =============================================== 

Opublikowano

Witam, powód bana jak najbardziej słuszny, ciesz się, że nie dostałeś bana na tydzień. Miałem wiele skarg na ciebie, dałem ci jeszcze jedną szansę, ale nie dałeś mi powodu by cię nie zbanować. Ban po tym, że mnie zabiłeś to przypadek, po prostu czekałem aż ktoś mnie zabije i będę miał chwilę na formalności. Kozaczysz do adminów i graczy a to, że ostrzegłem inną osobę żeby nie fleszowała swoich na początku rundy to tylko pretekst dla ciebie, byle żeby zrobić zamieszanie i pokazać jakim to nie jest się kozakiem co ? Może nie, nie oceniam, ale tak to wygląda. 

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, WiteK napisał:

Witam, powód bana jak najbardziej słuszny, ciesz się, że nie dostałeś bana na tydzień. Miałem wiele skarg na ciebie, dałem ci jeszcze jedną szansę, ale nie dałeś mi powodu by cię nie zbanować. Ban po tym, że mnie zabiłeś to przypadek, po prostu czekałem aż ktoś mnie zabije i będę miał chwilę na formalności. Kozaczysz do adminów i graczy a to, że ostrzegłem inną osobę żeby nie fleszowała swoich na początku rundy to tylko pretekst dla ciebie, byle żeby zrobić zamieszanie i pokazać jakim to nie jest się kozakiem co ? Może nie, nie oceniam, ale tak to wygląda. 

przytocz mi te skargi, jestem ciekaw bardzo

kozacze do adminow? do kogo takiego niby? :) jesli uwazasz sie za wiecej niz jedna osobe to cos jest z Toba nie takxd

Opublikowano

Ban się skończył. Pomyśl czy warto się wstawiać się za kimś kto utrudnia grę?
Ps. Nie macie na dd2#2 antyflesha? 
PS2. Admin pilnuje i powinien pilnować porządku - dawać pouczenia i karę osobom, które prowokują do "gu...burzy"

Ban w mojej ocenie był słuszny - ciekawe ilu poszłoby za Tobą...
Twoja historia w bansie także zdradza jak bardzo szukasz "sensacji".

• Lubię to! 2
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.