Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: N=3j

Nick admina banującego: Damianciu

Data/Mapa: 27.12.2019 21:17 / de_dust2

SteamID: STEAM_1:0:21807256

Serwer (mod): 5 MAPS

Opis sytuacji: Akcja rozgrywała się na BombSite B. Raz skanowałem pakę, bo przesłyszałem się, że ktoś defuje. Następnie CT zaczęli odbijać BS, zabiłem dwóch CT na bombsite B, siedząc przy aucie.

Wycinek z konsoli:

Spoiler

Connected to 91.224.117.21:27125
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

ClientModeCSNormal::OnEvent  OnEngineDisconnectReason {
    reason You have been banned by this server, check Katujemy.eu for more info.

}

Mam włączony developer 1, żeby pokazywało mi zadane dmg w rogu ekranu po rundzie ;>

Polecam sprawdzić sobie spray jaki mam z AK47...
PS. Znajomi myślą, że mam przerwę od gry, dlatego miałem prywatne konto, ustawiłem konto STEAM na publiczne.
Sam zgłaszałem cheaterów podczas obecności KeVi, bo nie jestem za oszustwami. Nie mam 17lat, żeby mnie oszukiwanie bawiło.
Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

Nawet mi się nie chce @ NeQ. patrz to za dużo szperać w demko :cryingg:

@ N3j geniuszu nie gram od dzisiaj w cs:go 

CS : GO do płynnej rozgrywki potrzebuje 60 fps ty zapewne miałeś 90 :cryingg: a masz monitor 144 hz Kappo 

To jest no recoil i każdy to potwierdzi jeżeli tak grasz dlaczego nie grasz w FPL'u? 

Nawet fribergowi tak nie drga celownik :D 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Prosiłbym o jakość nagrania demka, ilość FPS i informacje na temat szczegółowe. U mnie to nie wygląda tak minimalistycznie (tj. rychu tak rozrzutne), bo na Twoim nagraniu to rzeczywiście podchodzi blisko norecoila... Prosiłbym o dane i jaka rozdziałka. Ja gram na 1920x1080. 150fps max odświeżanie 144hz. Jaki bitrate masz demka.
PS. Sprawdź w slowmo, jaki mam rozrzut niedokładny, ale raczej za dużo zachodu, by każdy strzał sobie zaznaczyć gdzie poszedł.

• Legenda
Opublikowano

Ban zostaje. Korzystasz z cheata, który jest praktycznie niewykrywalny. Jedyny sposób na wykrycie tego cheata to jest prawie zerowy recoil oraz samo to, że broń Ci skacze jak głupia.

PS: Jestem nawet w stanie dokładnie Ci pokazać z jakiego cheata korzystasz.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

odwołanieodrzucone.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.