Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: KapiszonXD
Zamysł propozycji: Usunięcie radiott/radiotct

Uzasadnienie przydatności: Czasami jak prowadzę w ct  więzniowię używają ciągle tego radia i nie da się nic powiedzieć albo jak

ktoś inny prowadzi w ct to nie slychac go wgl przez te radio.

edit: @ Dezerter słyszałem już od 2 administratorów że podobno masz zostać wyrzucony z administracji więc krótko mówiąc masz nic do gadania.

A poza tym jak jeszcze byś wchodził na serwer to już zbawienie by bylo, wchodzisz 1 raz na tydzień na minutę i wychodzisz. A od propozycji zajmuje się wyższa admistracjia więc pzdr ;)

Edit2: radiott/ct podstawa podstawą ale bez przesady jak 10 typa spami teksem "a chuj ci w dupę" rozumiem używać to raz na 2-3 minuty, ale ludzie używają to raz na 2-3 SEKUNDY

Edit3: ja cię nie prowokuje tylko mówię prawdę. A poza tym co tobie może przeszkadzać radiott/ct jak cb wgl na serwie nie ma. Wbije na serwer pograj z graczami i potem się wypowiedz ;*

Edit4: @ Dezerter nie przechwalam się stranikiem, złożyłem podanie dlatego że gram dużo na serwerze i miałem dosyć pisać do administracji ponieważ wbij sobie jakiś pierwszy lepszy Seba i będzie robił freekille w ct| również pozdrawiam

Regulamin forum czytał 1 jedyny raz a poza tym ja gram częściej na serwerze. Wchodzę na forum tylko zobaczyć nowości i wiadomości jak ktoś do mnie pisze *_*

• Lubię to! 3
  • Haha 1
Opublikowano

Wszystko słychać normalnie.

Jail bez radiaatt i ct? Haha no chyba cie bóg opuścił. To jest podstawa, ewentualnie nie są standardowe tylko pozmieniane bo uwas sa standardy. Nie zagłusza to gry ale możesz se wyciszyć.

Jestem na NIE.

Edit:  @ KapiszonXD synku masz może 14 lat i takie głupoty gadasz i przechwalasz się tym strażnikiem, gdybyś nie słuchał głupot i nie łykał to byś wiedział że sam zrezygnowałem z admina, na ts’ie jak gadałem z P00lem a nie sądzę że dostał bym degrada za nic, pozderki i next nie prowokuj i nie gadaj bzdur jak nie jesteś w temacie :) Z fartem!

Edit2: Co do wypowiedzi propozycji każdy może się udzielić nawet gracz, dobra znajomość regulaminu muszę Ci powiedzieć.

Edit3: Pewnie pewnie, dalej żyj w nie świadomości ja już uważam że temat jest zamknięty bo to propozycja a nie gatka w kawiarence, więc nie rób szumu i jeśli chcesz o czymś pogadać albo będziesz mówił coś co jest nie prawdą to zapraszam na TS'A z osobami które to mówią.

PS @ Sandramało jeszcze wiesz, sobacz se ile mam score i minut nabitych a teraźniejsze gt to 0 bo już tam nie gram, nic się nie zmieniło odkąd zrezygnowałem i opuściłem serwer ;)

Więc wiem wszystko.

Opublikowano

Radio nie tylko przeszkadza w prowadzeniu jako ct ale także w sluchaniu/wykonywaniu poleceń przez tt. Moze lepiej wprowadzić jakies ograniczenie czasowe co do radia? Usuwanie go całkowicie nie ma sensu w koncu to zawsze jakies urozmaicenie na serwerze :> 

Edit. @ Dezerter co cie tak rozbawilo? Jestes " doroslym" czlowiekiem a twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia... Przegraj przynajmniej 2 godziny tygodniowo na serwerze i dopiero sie wypowiadaj  poniewaz w innym wypadku twoja wypowiedz jest zbędna. Udzielasz sie a za przeproszeniem gowno wiesz co sie dzieje na serwerze ... :D

Edit. @ Dezerter I tu sie  myslisz. Pierw gracze tak sie tym nie bawili jak teraz...  Nie wiesz jaka jest sytuacja.obecnie wszystko sie z czasem zmirnia a nie stoi w miejscu . Zrezygnowales? Opusciles serwer? To po co sie wypowiadasz... Na chwile obecna chlopak ktory ma 14 lat wie lepiej co sie dzieje na serwerze od Cie a ty sie z  nim spierasz ;) Wiec daruj sobie kolejne zbędne komentarze ze wszystko wiesz lepiej ... 

Z mojej strony to tyle  nie pozdrawiam. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Propozycję wstępnie przyjmuję. Spędzam dużo czasu na serwerze i wiem, jak potrafi, to przeszkadzać w prowadzeniu. Pomyślę, czy lepiej będzie wyrzucić radio na stałe, czy też ograniczyć je w jakikolwiek sposób. 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.