Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: artur z sanoka

Nick admina banującego: kazuma kei sousuke

Data/Mapa: 26 grudnia 2019 / mapa zm_dust2_2k1500

IP/SteamID:  'STEAM_0:0:49525760

Serwer (mod): Zombie Plague                           

Opis sytuacji: gralem nemesis ,niewiem z co ten ban,moze dlatego ze gdy sie rodzilem lecialem jakby z nieba i ide a po chwili sie znowu rodze w jakims innym miejscu lece z gory w dol i tak w kolko.To samo mam u was na mapie awp_india.Tez rodze sie lece z gory w dol ide kawalek i po chwili znowu rodze sie gdzies u gory i lece w dol.To jest chyba jakis bug poprostu.Gram czysto w dodatku mam steam. P.S mam jakis 1 screenshot zrobiony przez admina,mam go tu wstawic?

Wycinek z konsoli: [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Kazuma Kei Sousuke[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu[AMXBans] Powod: 'Czitujesz.'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:49525760'[AMXBans] Twoje IP: '185.38.225.57'[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Screenshot taken on player artur z sanoka (185.38.225.57) 26.12.2019 - 16:40:22by admin Kazuma Kei SousukeKicked by Console:  Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

Opublikowano

No nie wiem pierwszy raz widzę taki przypadek ludzie zgłaszali mi że coś jest z tobą nie tak po czym serio widziałem że latasz se po mapie wstaw ss'y i wszystko się wyjaśni.

http://416316.hltv3.pukawka.pl/hltv-1912261634-zm_dust2_2k15-1577374440-1577375700.zip

Demko up od 12 minuty kolega leci.

PS Jeśli to był bug mapy albo tak jest to dostaniesz po prostu UB bo ja nigdy z takim czymś się nie spotkałem.

Opublikowano

mam jeden screen tylko zrobiony ale druga sprawa ban bezsensowny bo wiem ze to musi byc bug bo na mapie awp india tez mnie tak przenosi i cos wyskakuje ze teraz powinienes byc odblokowany ale ide i po chwili znowu sie respie jakby wysoko no i lece w dol i tak w kolko.Jeszcze raz napisze ze screen jest zrobiony jeden nie mam wiecej

Opublikowano

pytajcie admina ile ma ssow bo ja mam jeden ten ktory wstawilem aha i pytanie gdzie na tym demku widac jakies czity ?.Sorry ale nie przyciagacie graczy,gram u was od dawna i nie bylo zadnych problemow a tu nagle ban za nic.Ja gram czysto i powtarzam jeszcze raz ze mam jeden screen tylko.Kiedy mozna liczyc na unbana bo bym pogral a poki co żołwim tempem wszystko idzie

Opublikowano

Ub ciągle powtarza Ci zastosuj się do wzoru i wszystko wstaw, a moderator daje notki żebyś ogarnął bezsensowne posty, póki co ban będzie stał proste.

Jeżeli dostałeś bana i okazuje się że jesteś czysty to udowodnij i dostaniesz ub.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.