Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku był chaos...

"-Cziter na servie aim i wh "V3R" czituje admin wejdz!

- Nagraj demko i wrzuć na forum

- Jakie demko ? co to nie umiem admin zbauj go !"

Poradnik napisany tylko i wyłącznie dla "młodych: , niedoświadczonych graczy dla których problemem jest otworzenie strony wuja google i wpisaniu hasła " Jak Zrobić Demko CS". Po to jest ten dział , więc posty typu " to jest banalne ja o tym wiedziałem" ale innym może się przydać. Załóżmy ze wyszliśmy z Cs'a aby pójść na forum i powiedzieć ze jest odpał.

1. Uruchamiamy Counter-Strika

2. Wchodzimy na serwer na którym "zbiera grzyby" nasz odpał.

3. Wchodzimy na specta , jak ? Klikajac M a następnie 6 ( Pamiętaj to jest tylko dla nagrywania demo lub gdy admin sprawdza gracza , pamiętaj ze NABIJANIE GODZIN w taki sposób jest KARALNY !

4. Otwieramy konsole (~) i wpisujemy komende record "nazwa demka" Przykład "record V3R_WH" ( Końcówka "WH" posłuży dla Ciebie jako gracz czyli V3R i cheat czyli WH , równie dobrze można bez tego WH , nic to nie zmienia.

5.Wpisaliśmy komendę , demo nagrywa nasz obraz Cs'a a nie grę kolegi odpała , więc musimy przeskoczyć na interesującego nas gracza i do końca kręcenia zostać na spect.

6. Po zakończeniu nagrywania ponownie włączamy konsolę (~) i wpisujemy komendę "stop".

7. Wychodzimy z CS'a, wchodzimy w folder cstrike bądź cstrike_polish ( Tak samo dla Steam i NS )

8.Sprawdzamy , demo się zapisało ,możemy wyrzucić je teraz na pulpit.

9.Otwieramy przeglądarke i wrzycany demo na Darmowy hosting hostuje.net

Jak Odtworzyć nagrane przez nas demko w celu sprawdzenia czy wszystko jest "OK" tak jak byśmy chcieli ?

1. Otwieramy konsole (~)

2. Wpisujemy viewdemo ( ja podam na przykładzie wyżej ) "viewdemo" "V3R_WH"

( Polecam to robić z " gdyż czasem może nie zadziałać bez tego )

3. To Wszystko : ) 

Miłego Nagrywania : )

( Proszę o przeniesienie tematu do Poradników Counter-Strike a nie graficznych , mój błąd )

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przydatny.!

Ale takie poradniki z góry powinny być zamykane, żeby spamów nie było pod nimi.

Napisane jest w nim od a do z co zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.