Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Twój nick: dejmo
Nick oskarżonego: NSR
IP/SID oskarżonego: (po banie nie jestem w stanie sprawdzić sidu)
Godzina i data zdarzenia: około 15 22.12.2019
Mapa: dd2
Screeny/demo: 
Opis sytuacji: Koleś typowo odpalony (trigger,vermilion nie wiem) WIELCE OGARNIĘY AMDIN DAJE MU SS`Y.. Wyśmiałem go bo nie oszukujmy się każdy kto ma pojęcie jak działają takie wspomagacze jest wstanie ustawić je tak że ss`y i hltv nie pozwolą stwierdzić jednoznacznie czy gracz jest spalony.. Wystarczy wgrać plugin co inicjuje nagrywanie demka z pov każdemu i git... (koleś ma 3 ss`y a spalony bardziej niż pikpik XD) Gdy szanowana "kolorowa" wyzywa od pedałów admin jest głuchy i nie reaguje na moje żale na u@ ...  A najlepsze xd ----> Nie podskakuj pisałem ci pozdrawiam zawiszaczek ' <----- nie wiem kto to jest i nawet nie chcę wiedzieć ale podskakuje chyba mu ciśnienie po krytyce i nie umie sobie z tym poradzić. Nie pozdrawiam tfu !
Opublikowano
Screeny/demo: Brak 

Słuchaj mnie synku nie kozacz na serwerze to będzie dobrze twoje prowokowanie nic nie daje tylko sobie grabisz twoje każde wejście na serwer bądź przebywanie na nim to prowokacje lub ubliżanie innym także banicja zostaje a skarga trafia do koszyczka na śmieci Pozdrawiam  

• Lubię to! 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

skargaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.