Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Witam forumowiczów!

Na początku krótkie info. Postanowiłem w końcu spróbować napisać coś od siebie. Jako że w jakimś stopniu interesuję się muzyką (a dokładnie hip-hopem i tego typu gatunkami muzycznymi), to chciałbym się z Wami podzielić najnowszymi informacjami z tej dziedziny. Myślę, że tego typu prac ode mnie będzie kilka. Może nie w jakimś określonym czasie, ale bardziej wtedy, kiedy będę miał na to czas i chęci :default_biggrin:. Oczywiście muszę mieć jakiś temat, żeby je napisać, więc to, czy są w ogóle jakieś zmiany, "rewolucje" też na to wpływa. Nie oczekujcie również ode mnie jakiegoś perfekcyjnego języku pisania w tej tematyce, bo nie jestem aż tak w to wgłębiony. Kto chce, ten przeczyta. Chętnie zobaczę rady od Was, zapraszam do komentowania i oceniania pracy. Dodam też, że moje prace będą pisane na podstawie informacji z różnych źródeł (linki znajdziecie na końcu materiału).

==========================================================================================================================

Dzisiejszy materiał będzie się opierał na tematyce Szpaka, czyli Mateusza Szpakowskiego inaczej nazywanego "Młody Simba".

25-letni, znany raper "wybił się" m.in na albumie "Atypowy". Od sierpnia 2017 roku należał on do jednej z najbardziej popularnych wytwórni

w Polsce - BOR (Biuro Ochrony Rapu). Właśnie - należał. Dnia 17 grudnia br. Szpaku postanowił stworzyć "coś całkowicie nowego", czyli "GUGU".

Więcej możecie się dowiedzieć z słów samego artysty. 

Cytat

Siemano, szybki wpis ode mnie, nadchodzą wielkie zmiany. Z dniem dzisiejszym powstaje coś całkowicie nowego czyli ,,GUGU,, i nie będzie to tylko nowy kanał na YT z muzyką. Tworzymy coś całkowicie innowacyjnego, chcemy połączyć świat horroru ze światem baśni i muzyki. Coś jak film Labirynt fauna. „GUGU„ będzie zrzeszać ludzi z niekończącymi się pokładami wyobraźni oraz fanatyków dobitnie szczerych teksktów, trapowego brzmienia i świata fantasy. Ktoś zapyta: a co z BOR’em? Kibicuje chłopakom na maxa i zawsze będę ich wspierał, a tyle ile dał mi Paluch pewnie nie spłacił bym nigdy, ale chcę stworzyć coś zupełnie nowego, chcę stworzyć moje dziecko, coś co wykracza poza muzyczne, estetyczne i wyobrażalne ramy. Pozdrawiam! W piątek pierwszy klip z tego kanału ,,Kochaj mnie,,

Ostatnio dowiedzieliśmy się, że raper również pracował nad nową płytą. Pomagał mu w tym Kubi Producent.

Owa płyta nosi nazwę "DZIECI DUCHY" i jej premiera ma się odbyć 28.02.2020r.

W sklepie internetowym BORSHOP można już składać zamówienia preorderu.

Wyżej mieliście okazję również przeczytać, że Szpaku "w piątek" miał zamiar wrzucić pierwszą piosenkę z płyty. To prawda!

Dziś o godzinie 15:00 na kanale pojawił się klip pt. "Kochaj Mnie". Naprawdę, według mnie teledysk idealnie nadaje piosence klimat, ale sami oceńcie! :cryingg:

szpaku_gugu.thumb.jpg.b94df20f9bd1ed298fb6323b885b4e51.jpg

=========================================================================================================================

Zapraszam do przesłuchania całej piosenkihttps://www.youtube.com/watch?v=C9qES_JCbP4

Link do kanałuhttps://www.youtube.com/channel/UCzOcHVgNTXxH2v5IZGFuLpw

Źródła:

●  https://www.fb.com/szpakusimbabor/

● https://pl.wikipedia.org/wiki/Szpaku

• Lubię to! 1
  • 4 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.